Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Bloemen voor Moederdag

Moederdag

Op Moederdag verdient elke moeder een bloemetje! 9 mei is het Moederdag en dat is natuurlijk dé perfecte dag om een mooie bos bloemen te laten bezorgen bij moeder. Moederdag is dé dag om je waardering voor haar uit te spreken en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Zet mamma op deze dag eens extra in het zonnetje en laat een mooi boeket aan huis bezorgen!

27 producten in 'Moederdag'

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Bloemen laten bezorgen op Moederdag, omdat ze het waard is!

Moederdag, een mooi moment om moeder, schoonmoeder of oma te verrassen met ene mooi boeket. Een populair en door menig moeder gewaardeerd Moederdag cadeau is een bos bloemen. Moederdag wordt altijd op een zondag in mei gevierd, dit jaar is dat op 10 mei.

Kinderen verrassen hun moeder op Moederdag vaak met een ontbijt op bed, een mooie tekening, knutselwerk of een bos bloemen.

Moederdag is de dag om uw liefde en waardering uit te spreken aan moeder, schoonmoeder of oma. Geef uw Moederdag bloemen boeket een persoonlijke boodschap mee met een leuk kaartje, helemaal gratis.

Inspiratie nodig? Populair op Moederdag zijn deze schitterende lange roze rozen. Is roze niet de kleur die u zoekt? Rozen zijn ook te bestellen in het rood, wit of in een compleet gemengde bos. Meer schitterende Moederdag boeketten zijn te vinden in de categorie gelegenheid. Een compleet Moederdag verwenpakket maken? Bestel één van onze leuke en/of lekkere cadeaus mee!

Bloemen laten bezorgen op Moederdag

Een boeket voor Moederdag is een geliefd cadeau. Leuke verassingen komen op het juiste moment. Om haar extra te verwennen op deze dag, kan je er nog een lekkere fles wijn of doos chocola bij laten bezorgen. Bestel je vandaag nog online, dan is het boeket zeker op tijd!

Wat is de oorsprong en geschiedenis van Moederdag?

Moederdag is ontstaan in de Verenigde Staten van Amerika aan het begin van de vorige eeuw. De grondlegger voor Moederdag is Anna Jarvis. Uit bewondering voor haar eigen moeder en de rol die veel moeders in de maatschappij vervullen, kwam zij met het idee om een feestdag in het leven te roepen waarop alle moeders vereerd worden en bedankt worden voor hun rol in de maatschappij. Anne Jarvis heeft er voor gezorgd dat vanaf toen elk jaar op een zondag in mei General Memorial Day of All Mothers wordt gevierd. Later werd de naam veranderd naar Mothers Day.

Moederdag in Nederland

Moederdag is in de jaren '20 van de vorige eeuw naar Nederland overgewaaid. In Nederland werd Moederdag geïntroduceerd door de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde, die er een perfecte dag in zag om bloemen te verkopen, en geef ze is ongelijk! In Nederland stond Moederdag dan ook meteen al in het teken van het kopen en geven van cadeaus. En nog steeds is een traditionele bos bloemen het meest populaire moederdagcadeau om te kopen voor Moederdag.

Zeg het met bloemen! 

Veel bloemen hebben een betekenis. Op onze bloemsoorten pagina vind je alle informatie over verschillende bloemsoorten. Zo lees je bijvoorbeeld dat een rode roos voor liefde staat, een pioenroos voor geluk en voorspoed, een campanula voor dankbaarheid en de dahlia voor kracht. Wat wil jij tegen jouw moeder zeggen met een bosje bloemen? Klik hier om alle betekenissen per bloemsoort te vinden! 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express