Gemiddelde waardering van 10 (4 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Moederdag

Moederdag

Elke moeder verdient een bloemetje en zeker op Moederdag! Zondag 14 mei is het weer Moederdag en dat is natuurlijk dé perfecte dag om je moeder te verrassen door een mooie bos bloemen te laten bezorgen. Zet je moeder op deze dag eens extra in het zonnetje en bestel er een lekker flesje wijn bij, of laat een doos chocola bezorgen bij een mooi boeket. Moederdag is dé dag om je waardering voor haar uit te spreken en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Bestel vandaag een bos bloemen en laat het boeket op zondag 14 mei bezorgen!

6 producten in 'Moederdag'

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Verassen met bloemen op Moederdag, omdat ze het waard is!

Moederdag, een mooi moment om moeder, schoonmoeder of oma goed in de watten te leggen. Een populair en door menig moeder gewaardeerd Moederdag cadeau is een bos bloemen.

Moederdag is de dag om uw liefde en waardering uit te spreken aan moeder, schoonmoeder of oma. Geef uw Moederdag bloemen boeket een persoonlijke boodschap mee met een leuk kaartje, helemaal gratis.

Inspiratie nodig? Populair op Moederdag zijn deze schitterende lange roze rozen. Is roze niet de kleur die u zoekt? Rozen zijn ook te bestellen in het rood, wit of in een compleet gemengde bos. Meer schitterende Moederdag boeketten zijn te vinden in de categorie gelegenheid. Een compleet Moederdag verwenpakket maken? Bestel één van onze leuke en/of lekkere cadeaus mee!

Bloemen laten bezorgen op Moederdag

Een boeket voor Moederdag is een bijzonder cadeau. Leuke verassingen komen op het juiste moment. Bestel uw bloemen bij De Roos bloemisten voor vrijdag 13 mei om 17.00 uur, dan bezorgen wij uw Moederdag bloemen Moederdag zondag 14 mei.