Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Bloemen voor Secretaressedag bestellen

Secretaressedag

Donderdag 15 april is het Nationale Secretaressedag, hét moment om uw secretaresse te verrassen en een mooie bos bloemen te laten bezorgen! Bij elk boeket is het nu mogelijk om er een lekkere reep chocola of een lekker flesje wijn of prosecco bij te bestellen. Wilt u de secretaresse op deze dag extra in het zonnetje zetten? Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie wijn en chocola en stel zelf een leuk cadeau samen. Secretaressedag is dé dag om uw waardering voor haar uit te spreken. Bestel vandaag en laat het boeket op donderdag 15 april bezorgen!

32 producten in 'Secretaressedag'

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Bloemen bestellen voor Secretaressedag

Verras uw secretaresse en laat een mooi boeket bezorgen op 15 april. Als u vandaag nog bestelt, zorgen wij dat de bloemen op tijd worden geleverd! Voeg als extraatje een lekker doosje chocola of een flesje wijn toe aan de bestelling. Op Nationale Secretaressedag worden de secretaresses in het zonnetje gezet. Met een mooie bos bloemen laat u uw waardering blijken!

Zet uw secretaresse in het zonnetje op Nationale Secretaressedag met een vrolijk boeket

U kunt het boeket voor uw secretaresse laten bezorgen op kantoor of op een huisadres. Bestel de bloemen vandaag alvast en kies bezorgdatum 15 april. Maak het de secretaresse makkelijk en bestel een vaas mee. Bij de meeste boeketten is het mogelijk de optie 'vaas mee bestellen' aan te vinken, kiest u voor deze mogelijkheid dan worden de bloemen kant en klaar in vaas afgeleverd.

Staat 15 april al in uw agenda?

Secretaressedag is ieder jaar op de derde donderdag van april en valt dit jaar op 15 april. Op deze bijzondere dag verdient de secretaresse een mooie bos bloemen! De bloemen kunnen verstuurd worden naar elk kantoor of huisadres in Nederland. Uit je waardering en verras je collega 15 april met een boeket of flesje wijn.

Waar komt Secretaressedag vandaan?

Secretaressedag is een uit Amerika s overgewaaide traditie en heette oorspronkelijk 'Secretaries Day'. Deze dag is in het leven geroepen om het beroep van secretaresse extra aandacht en meer waardering te geven. In Amerika is de naam inmiddels veranderd in ‘Administrative Professionals’ Day’. Deze bredere naam is gekozen omdat voor de titel secretaresse vaak ook de functienaam office-manager of managementassistent wordt gebruikt, beroepen met veel overeenkomsten. Als het een mannelijke medewerker betreft wordt de functienaam secretariaatsmedewerker ook nog wel eens gebruikt. De eerste Secretaressedag in Nederland was op 20 april 1989. Managers en collega's zetten op die dag hun secretaresse of office-manager in het zonnetje en laten hun waardering blijken met een mooi boeket bloemen of cadeau zoals chocola, taart of een lekker flesje wijn of prosecco. Bestel vandaag nog een mooi boeket voor uw secretaresse en kies er iets lekkers bij in onze webshop. Wij bezorgen het boeket 15 april op elk kantooradres in Nederland.
Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express