Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Bloemen & cadeaus voor Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag is de perfecte dag om bloemen te laten bezorgen bij je (stille) liefde! De Roos bloemisten heeft een groot aanbod bloemen en cadeaus voor Valentijn. Bezorg jouw Valentijn een hele speciale dag en verras hem of haar met een grote bos Rozen of verstuur een heerlijk fles wijn of champagne. Ontkurk de fles samen en geniet van de feestelijke bubbels. Voeg een gratis wenskaartje toe met een romantische boodschap. Laat een bos bloemen bezorgen op Valentijnsdag, bestel online en laat het op 14 februari bezorgen!

32 producten in 'Valentijnsdag'

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Bloemen op Valentijn laten bezorgen

Valentijnsdag staat in teken van de liefde. U kunt het natuurlijk niet vaak genoeg zeggen, maar Valentijnsdag is een perfecte dag om uw geliefde, vrienden of familie te laten weten dat u om diegene geeft. Bij De Roos Bloemisten vindt u prachtige valentijnsbloemen om te versturen. De bloemen komen vers van de veiling en worden door onze bloembinders samengesteld tot een fraai boeket. Rood, roze en wit spelen hierbij de hoofdrol. Het zijn liefdevolle kleuren en passen helemaal bij Valentijnsdag. Ook rode rozen zijn niet weg te denken met valentijnsdag. Rozen staan voor liefde en passie.

Valentijnscadeau laten bezorgen

Maak uw valentijnsboeket compleet door er nog een leuk valentijnscadeau bij te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke fles champagne. Leuk om samen te openen en lekker van te genieten. Of een mooi boeket met een lekkere doos Merci. Altijd goed! Wij hebben genoeg valentijnscadeaus om uw geliefde goed te verwennen. Maak het extra persoonlijk en stuur een gratis wenskaartje met een romantische boodschap mee. 

Valentijnsboeket bezorgen op Valentijnsdag

Boeketten en cadeaus voor Valentijn bestelt u eenvoudig en snel bij ons online.

Houdt er rekening mee dat de bezorgservices met speciale dagen vaak drukker zijn. Voorkom teleurstelling en bestel uw favoriete valentijnscadeau tijdig. U kunt langer van tevoren bestellen en een gewenste bezorgdatum aangegeven.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express