Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis. Dank voor uw begrip.

 

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Bloementaart

Bloementaart

Een bloementaat is een prachtig bloemstuk voor op tafel. Het is stijlvol, modern en u maakt er zeker indruk mee. Verstuur het bloemstuk om iemand te verrassen, te feliciteren of te bedanken.

Normale prijs: € 39,50

Special Price € 32,50

Karakters over: 250
+€ 1,25

Normale prijs: € 39,50

Special Price € 32,50

Beschrijving

Bloementaart met prachtig bloemen

Een prachtige bloementaart met dagverse bloemen. Het is een bloemstuk met Rozen, Hypericum en Hortensia toefjes. Schitterend tafelstuk opgemaakt in de vorm van een taart. De bloementaart wordt geleverd op een luxe schaal. Voeg een gratis kaartje toe met een boodschap of wens. De ontvanger zal gegarandeerd verrast zijn.

Laat een bloementaart bezorgen

Het bestellen van deze bloementaart doet u eenvoudig bij ons online. Geef de gewenste afleverdatum door en wij bezorgen de bloementaart netjes. Het cadeau compleet maken? Laat er een champagne bij bezorgen, een heerlijk chocolade cadeau of een smaakvolle taart. Voor 12.00 uur besteld, is in regio Amsterdam nog dezelfde dag levering mogelijk. Voor overige regio's kunt u voor 17.00 uur bestellen en dan bezorgen wij de bloementaart de volgende dag.

Specificaties
Soort boeket: Bloemstukken

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express