Planten

Is het tijd voor een frisse nieuwe plant bij u thuis of op kantoor? Wij bezorgen uw plant op elk adres in Nederland. Van grote kamerplanten tot kleine plantjes. Wilt u de plant versturen als cadeau? Voeg dan een gratis kaartje toe met een boodschap. Maak uw plant cadeau volledig met een fles champagne, chocolade of een lekker wijntje.

Bestel nu uw plant voor 12.00 uur en wij bezorgen in Amsterdam dezelfde dag nog. 

16 produkten gevonden in 'Planten'

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Schitterende planten voor thuis op kantoor

Uw huiskamer of kantoor opfrissen met schitterende planten? Dat doet u met planten van De Roos bloemisten. Planten geven een ruimte niet alleen een groen en levendig karakter. Sterker nog; planten zorgen ook voor een gezonde leefomgeving.

Volgens onderzoek verminderen planten stress, verbeteren planten de luchtkwaliteit en absorberen planten geluid. Genoeg redenen om uw huiskamer of kantoor te voorzien van een groene en gezonde facelift. 

Wilt u de planten bestellen als cadeau? Bij De Roos bloemisten voegt u gratis een kaartje met persoonlijke boodschap aan uw bestelling toe. Maak u plant cadeau helemaal compleet met een wijnpakket of één van onze andere leuke cadeaus

Geef uw kantoor een groen randje met kantoorplanten

Bent u specifiek op zoek naar kantoorplanten? Dan is het verstandig om te kiezen voor onderhoudsarme kantoorplanten. Neem bijvoorbeeld deze schitterende Dracaena kantoorplant en kies gratis een pot in kleur naar keuze. Ook de Kentia palm is met zijn tropische uitstraling een graag geziene gast in elk kantoor. 

Zijn de kantoorplanten bestemd als relatiegeschenk? Dan is een overheerlijke champagne wellicht de perfecte aanvulling op uw plant cadeau.

Planten versturen en laten bezorgen in heel Nederland.

Planten online bestellen en laten bezorgen doet u bij De Roos. Wij bezorgen planten in héél Nederland. Bestel uw plant cadeau voor 12.00 uur, dan bezorgen wij de planten morgen al op de gewenste locatie (alleen op werkdagen). 

Planten bestellen en laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? De Roos bloemisten is gevestigd in Amsterdam. Bestelt u voor 12.00 uur, dan bezorgen wij uw online bestelde planten vandaag nog!