Gemiddelde waardering van 9.2 (286 beoordelingen) op KiyOh  

Vanwege de drukte is het eerst volgende bezorgmoment voor bloemen donderdag 28 mei. Cadeaus buiten Amsterdam 29 mei. Dank voor uw begrip.

 

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Met een geschenkbon of bloemencadeau zit u altijd goed! Iemand eens lekker in het zonnetje zetten met een leuk cadeau? Het vinden van een leuk cadeau kan soms een lastige opgave zijn. Wij helpen u uit de brand met onze leuke cadeaubonnen. Een bloemencadeaubon of boekenbon is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bloemencadeaubon

Laat de ontvanger zelf zijn bos bloemen uitkiezen bij een lokale Fleurop bloemist in Nederland en België. Een bloemencadeaubon is in te leveren bij maar liefst 1150 aangesloten Fleurop bloemisten. Bloemencadeaubonnen zijn te bestellen in bedragen van € 10, € 15, € 20 en € 25.

Boekenbon

Is de gelukkige ontvanger een fervent lezer of kookliefhebber? Bestel een Nederlandse (kook)boekenbon en laat de ontvanger wegdromen in een boek naar keuze. (Kook)boekenbonnen zijn te bestellen in bedragen van € 5, € 10, € 20, € 30 of € 50. Kook(boekenbonnen) en in te leveren bij 1500 boekhandels, webwinkels en warenhuizen.

Bestel naast een geschenkbon ook een heerlijke fles wijn of champagne en laat deze bezorgen in een prachtige witte of paarse cadeau verpakking.

Goed om te weten! Standaard leveren wij een leuke kaart mee met daarop uw persoonlijke boodschap.

Geschenkbon of bloemencadeaubon bestellen en laten bezorgen

Bij De Roos bloemisten bestelt u eenvoudig, veilig en snel uw geschenk- of bloemencadeaubon online. Bestelt u voor 17.00 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling morgen af op de gewenste locatie in Nederland. 

Bestellingen voor 12.00 uur besteld bezorgen wij vandaag nog in Amsterdam en omgeving.

 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express