Castellane champagne

Castellane is opgericht door Vicomte de Florens de Castellane. Het champagnehuis gelegen aan de 'l'avenue de Champagne' in Épernay bezit wijnkelders van wel 9 kilometer lang. 

We hebben drie smaken: Brut, Brut Rose en Demi-sec. Alle drie de smaken zijn heerlijk en perfect om als cadeau te sturen. Wij zullen de fles champagne laten bezorgen op dezelfde dag in Amsterdam als de fles voor 12.00 is besteld. We bezorgen ook buiten Amsterdam. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag op het gewenste adres. 

3 produkten gevonden in 'Castellane'

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Castellane champagne bestellen en bezorgen

Ja het kan! Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Bij ons bestel je de lekkerste champagnes online en wordt het bezorgd op het opgegeven adres. Castellane is een champagnehuis dat in 1985 werd opgericht. Gelegen in Epernay, een Frans stadje. De Castellane champagne wordt gemaakt van druiven die afkomstig zijn van oude stokken. Dit zorgt ervoor dat de champagne een heerlijk volle geur van wit fruit, brioche en mineralen krijgt. De smaak is mooi vol en dik. Bestel Castellane champagne voor een mooie prijs bij ons eenvoudig online.