Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.
De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Castellane champagne

Castellane is opgericht door Vicomte de Florens de Castellane. Het champagnehuis gelegen aan de 'l'avenue de Champagne' in Épernay bezit wijnkelders van wel 9 kilometer lang.

We hebben drie smaken: Brut, Brut Rose en Demi-sec. Alle drie de smaken zijn heerlijk en perfect om als cadeau te sturen. Wij zullen de fles champagne laten bezorgen op dezelfde dag in Amsterdam als de fles voor 13.00 is besteld. We bezorgen ook buiten Amsterdam. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag op het gewenste adres.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De gescheidenis van de Castellane champagne

Castellane is een champagnehuis dat in 1985 werd opgericht. Gelegen in Epernay, een Frans stadje. Castellane is een onderdeel van de champagne van Laurent Perrier. Florens de Castellane is de oprichter van de Castellane champagne en werd een bekend gezicht in Parijs. Na verloop van tijd droeg de Castellane familie haar prestigieuze champagne over aan de familie Merand. Naams verandering zat er niet bij en bleef de familie Merand de Castellane naam gebruiken.

Castellane champagne

De Castellane champagne wordt gemaakt van druiven die afkomstig zijn van oude stokken. Dit zorgt ervoor dat de champagne een heerlijk volle geur van wit fruit, brioche en mineralen krijgt. De smaak is mooi vol en dik. Champagne Castellane Brut is het visitekaartje van dit champagnehuis. De kwaliteit van de Castellane brut wordt gewaarborgd door de 15% oudere reserves. Castellane Brut Rosé is een bijzondere combinaties van verschillende druivenrassen. De Castellane rosé heeft haar kleur te danken aan de toevoeging van rode wijn uit de champagnestreek. 

Castellane champagne bestellen en bezorgen

Ja het kan! U hoeft er de deur niet meer voor uit. Bij ons bestelt u de lekkerste champagnes online en wordt het bezorgd op het opgegeven adres. Bestel Castellane champagne voor een mooie prijs bij ons eenvoudig online. Bestel champagne voor 13.00 uur en dan leveren wij de champagne nog dezelfde op het gewenste afleveradres. Bevind het afleveradres zich buiten regio Amsterdam? Dan bezorgen wij de champagne direct de daaropvolgende dag, indien u voor 17.00 uur besteld. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express