Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

G.H.Mumm champagne

G.H. Mumm is een champagnehuis dat in Reims gevestigd is. Het is opgericht in 1827 door Peter Arnold Mumm, die zelf uit Keulen (Duitsland) kwam. In 1852 splitsen G.H. Mumm&Co en Jules Mumm. Ruim 50 jaar later werd Jules Mumm weer teruggekocht door G.H. Mumm. Inmiddels is Mumm sinds 1999 onderdeel van de Frey-groep.

De Roos heeft twee smaken van de Mumm champagne: Brut en Demi-sec. Beide zijn overheerlijk en met zorg geproduceerd. Wilt u de champagne bezorgen als cadeautje voor iemand anders? In Amsterdam geldt, voor 12.00 uur besteld zelfde dag bezorgd. Buiten de regio Amsterdam bezorgen wij de volgende dag, mits deze is besteld voor 17.00 uur.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

G.H. Mumm champagne

Mumm is een bekende sponsor van de Formule 1 Grand Prix races. Het champagnehuis is hier namelijk 15 jaar lang sponsor van geweest. De gebalanceerde smaak van Pinot Noir, Chardonnay en het vleugje Pinot Meunier zorgen voor een bijzonder smaakbeleving. Het Mumm champagnehuis behoort net als Veuve Clicquot, Krug en Louis Roederer tot de pinot noir-huizen. De champagne wordt op roestvrijstalen tanks gelegd. De opslag op eiken vaten wordt door G.H. Mumm niet meer ingezet. De G.H. Mumm champagne heeft een frisse geur met ondertonen van appels en toast. De smaak is fris, zacht en romig en de G.H. Mumm champagne heeft een heerlijke afdronk. 

G.H. Mumm champagne bestellen & laten bezorgen

Op zoek naar een geschenk? Of gewoon een heerlijke fles champagne om samen met geliefden, familie of vrienden te nuttigen? Bestel dan een fles G.H. Mumm champagne. Een mooie champagne niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. Deze champagne is overigens ook uitstekend te gebruiken als relatiegeschenk. De G.H. Mumm champagne bestelt u eenvoudig online en de champagne wordt op het gewenste adres afgeleverd. Een fles champagne versturen doet u veilig via de De Roos. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express