Gemiddelde waardering van 9.1 (40 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Moët & Chandon Brut Impérial Bursting Bubbles

De Bursting Bubbles van Moët & Chandon is een Brut Impérial in een speciale extra feestelijke fles. Perfect voor de feestdagen!
€ 44,50
Beschrijving

De Bursting Bubbles van het befaamde champagnehuis Moët & Chandon is een Brut Impérial in een speciale, extra feestelijke fles. Perfect voor de feestdagen!

De consistente en specifieke stijl van Moët & Chandon is kenmerkend voor het champagnehuis. Door een zeer compleet assortiment champagne, altijd van bijzonder hoge kwaliteit, heeft het champagnehuis een wereldwijde naamsbekendheid verkregen.

De verfijnde balans van de De Brut Impérial is ontstaan uit ruim 150 verschillende wijnen van Chardonnay, Pinot noir en Pinot meunier, uit verschillende delen van de Champagne streek.

Deze Brut Impérial heeft geen specifiek oogstjaar, dit komt omdat in de assemblage een aanzienlijk deel vins de réserve, ofwel mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren, zit. De naam Brut Impérial staat voor de prettig droge smaak (Brut) en de voorkeur van keizer Napoléon voor deze champagne met een verfijnde combinatie van suiker, alcohol en zuren.

Specificaties
Leverancier: Champagnehuis Moët & Chandon, 20 avenue de Champagne, 51200 Epernay, Frankrijk
Champagne soort: Brut
Flesformaat: Standaard 75 cl
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier