Gemiddelde waardering van 8.9 (129 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Dom Pérignon vintage 2006

Iedere fles Dom Pérignon is verpakt in zijn eigen presenteerbox.
€ 379,50
Karakters over: 250
+€ 1,25
€ 379,50
Beschrijving

Exclusieve Champagne

Smaak: fruitig en elegant.
Dom Perignon - de de absolute top champagne van Moet & Chandon - wordt gezien als koning onder de champagnes. Alleen in geval van uitzonderlijk goede jaren wordt deze prachtige cuvee geproduceerd.

Dom Pérignon Vintage is altijd anders. Maar tegelijk ook steeds hetzelfde. Ondanks de verschillen in oogstjaren is er altijd dezelfde rode draad.
Dom Pérignon Vintage heeft een eigen stijl, die door de jaren heen herkenbaar blijft en te herkennen is. De essentie van die stijl is elegantie, verfijning en vooral evenwicht en harmonie. Dom Pérignon Vintage, ook deze 2006, toont in het contrast tussen chardonnay en pinot noir precies ook het evenwicht, de harmonie, de perfecte integratie tussen beide. De compositie tussen deze twee druivenrassen, beide afkomstig uit louter de beste crus van de streek, heeft zorg gedragen voor niet alleen balans en harmonie, maar ook voor spanning en dynamiek. En dat – balans, harmonie én spanning, dynamiek – maakt deze Dom Pérignon Vintage 2006 een superieure wijn, tot een echte klassieker. Richard Geoffroy, Chef de Cave, met een heel team steeds weer verantwoordelijk voor de superbe kwaliteit van Dom Pérignon Vintage, is uitermate te spreken over de mix van chardonnay en pinot noir van de verschillende grand cru-gemeenten in deze 2006– het is altijd weer spannend, want vanzelfsprekendheden bestaan in deze niet. Geoffroy en zijn team zijn enthousiast over het uiteindelijke resultaat van de Dom Pérignon Vintage 2006.

Iedere fles Dom Pérignon is verpakt in zijn eigen presenteerbox.
De Dom Perignon vintage 2006 Luxe Coffret.

Specificaties
Leverancier: Moët Hennessy Diageo France 105 Boulevard de la Mission Marchand 92400 Courbevoie, France
Champagne soort: Vintage Champagne Brut
Flesformaat: Standaard 75 cl
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
EAN nummer: 3185370519967
Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express