Gemiddelde waardering van 9 (286 beoordelingen) op   KiyOh
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Gele Tulpen

Gele Tulpen

Vrolijke gele tulpen, een mooie verrassing om te laten versturen!

Normale prijs: € 18,00

Special Price € 17,50

Karakters over: 250

* Verplichte velden

Normale prijs: € 18,00

Special Price € 17,50

Beschrijving

Bosje gele Tulpen

Een mooie bos gele Tulpen van topkwaliteit. Dit boeket staat prachtig in elk interieur en geeft warmte in de kamer. Het boeket kan in drie verschillende formaten besteld worden; 20, 30 of 40+ Tulpen. U kunt er ook een glasvaas bij bestellen. Er is keuze tussen een standaard glasvaas of een luxe glasvaas.

Tulpen...

De bloem die symbool staat voor Nederland. De Tulp. De Tulp komt in allerlei kleuren; rood, roze, geel, oranje, paars, groen en wit. Maar er zijn ook Tulpen die meerkleurig zijn. Tulpen komen oorspronkelijk uit Turkije en Perzië. De Tulp werd vooral door Sultans gedragen op hun tulband, en zo is de Tulipan ontstaan. Aan het einde van de 16e eeuw werd de Tulp in Nederland geïntroduceerd.

Een bos gele Tulpen stond vroeger voor hopeloze liefde. Gelukkig is de betekenis nu veranderd. De gele Tulp staat voor de zon en voor warmte. Het is ook een bloem die staat voor plezier en blijheid.

Bosje Gele Tulpen cadeau geven

Een bosje gele Tulpen is ideaal om aan iemand cadeau te geven! Als je iemand wilt opvrolijken, een hart onder de riem wilt steken of beterschap wilt wensen is een bosje gele Tulpen zeer geschikt! Je kunt het boeket overal in Nederland laten bezorgen. Als u vòòr 13:00 uur besteld, ontvangt u (of degene voor wie het boeket bestemd is) het boeket dezelfde dag nog in huis!

Specificaties
Kleur: Geel
Soort boeket: Tulpenboeket
Bloemen: Tulp

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express