Gemengde tulpen

De echte Hollandse Tulpen zijn er weer! Een leuk boeket om te laten bezorgen als vrolijke verrassing.

€ 25,00

Prijzen zijn incl. BTW

Niet op voorraad

Opties
Gratis kaartje toevoegen
 Vaas toevoegen
Brief toevoegen
+€ 1,25
Sleep hier je bestanden naartoe (Max. 1 file(s), max. 10 MB per bestand)
Deel je configuratie

Beschrijving


Gemengde Tulpen

Boeket van gemengde Tulpen met groen. Staat prachtig in elk interieur, maar ook leuk om cadeau te geven! Het boeket is in bestaat uit 30  Tulpen! Ook is er de mogelijkheid om een vaas bij te bestellen, een standaard glasvaas of een luxe glasvaas.

Tulpen...

De bloem die symbool staat voor Nederland. De Tulp komt in allerlei kleuren; rood, roze, geel, oranje, paars, groen en wit. Maar er zijn ook Tulpen die meerkleurig zijn. Tulpen komen oorspronkelijk uit Turkije en Perzië. De Tulp werd vooral door Sultans gedragen op hun tulband, en zo is de Tulipan ontstaan. Aan het einde van de 16e eeuw werd de Tulp in Nederland geïntroduceerd.

Een bos met gemengde kleuren Tulpen staat voor elegantie. Alle betekenissen van alle soorten kleuren Tulpen zitten verwerkt in dit boeket. Zo staat een witte Tulp bijvoorbeeld voor puurheid en zuiverheid, gele Tulpen staan voor de zon en dus voor warmte, oranje Tulpen staan voor enthousiasme en roze Tulpen staan voor geluk en elegantie.

Meer informatie over tulpen?

Klik hier voor meer informatie over tulpen

Bosje gele Tulpen cadeau geven

Het is leuk om een mooi boeket Tulpen te geven... de echte Hollandse Tulpen, een mooi fleurig cadeau. Wie verras jij met dit boeket? Alle bloemen van De Roos worden door heel Nederland bezorgd, op het tijdstip en adres dat u zelf uitkiest! Als u vòòr 13:00 uur besteld, ontvangt u (of degene aan wie u het boeket cadeau geeft) het boeket dezelfde dag nog in huis!

  • Elke dag verse bloemen van de veiling
  • Same day delivery is mogelijk!
  • Stuur een gratis wenskaartje mee met persoonlijke boodschap

Specificaties


Bloemen
Tulp

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Tags