Moët & Chandon Ice Impérial Rosé Geschenkset met twee glazen

Moët & Chandon Ice Impérial Rosé Geschenkset, in fraaie geschenkverpakking met glazen.

€ 87,50

Prijzen zijn incl. BTW

Opties
Gratis kaartje toevoegen
Brief toevoegen (Pdf. bestand)
+€ 1,25
Sleep hier je bestanden naartoe (Max. 1 file(s), max. 10 MB per bestand)
Deel je configuratie

Beschrijving


De Moët Ice Impérial Rosé in stijlvolle cadeauverpakking compleet met witte glazen. De eerste champagne ter wereld die met ijs wordt gedronken. Zeer geschikt om als feestelijk cadeau te laten bezorgen! Een giftbox met twee royale Moët Ice glazen in cabernet-stijl, waarin de champagne het beste tot zijn recht komt. De glazen zijn van onbreekbaar materiaal. Ook verkrijgbaar met de Moët Ice Impérial Rosé.

Moët Ice Impérial staat voor een nieuwe champagnebelevenis door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma's. De smaak blijft dankzij een rijke blend optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling op spontane, feestelijke momenten overdag.

Serveer tip: voeg drie ijsklontjes en een favoriete smaak toe, bijvoorbeeld muntblaadjes, frambozen, een zesde limoen of een witte grapefruitschil.

"De Moët Ice Impérial blend (pinot noir, pinot meunier en chardonnay) demi-sec heeft een rijke structuur en is specifiek ontwikkeld om de smaakbeleving, met een twist van vers rood fruit, ook bij het smelten van het ijs, te behouden en intensiveren.", aldus Chef de Cave Benoît Gouez.Eindelijk in ons assortiment. The new must-have champagne for the summer!

Specificaties


Flesformaat
Standaard 75 cl
Bevat alcohol