Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis. Dank voor uw begrip.

 

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Plukboeket met Strelitzia

Plukboeket wit met Calla

Dit plukboeket met witte bloemen is een mooi cadeau om te laten bezorgen!
€ 22,50
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc, .docx, .pdf

€ 22,50
Beschrijving

Plukboeket wit met Calla

Een mooi plukboeket met witte bloemen om te bestellen als verassing voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of om iemand te bedanken. Het boeket is los gebonden met mooie bloemen als Anthurium, Rozen, Anastasia en natuurlijk Calla. U heeft de mogelijkheid om het boeket compleet met vaas te laten bezorgen.

De bloem Calla

De bloem is er in heel veel verschillende kleuren. Rood, groen, paars, zwart, oranje, wit, geel en tweekleurig. Een boeket met verschillende kleuren Calla geeft een prachtige vrolijke sfeer in huis. De bloem wordt ook vaak gebruikt in bruidsboeketten, rouwboeketten, corsages en luxe boeketten. Naast meerdere kleuren heeft de Calla ook meerdere betekenissen. Het wordt gezien als de bloem van zuiverheid, bescheidenheid, schoonheid en sympatie. Daarnaast zag men de Calla vroeger altijd als een bloem die geluk brengt.

Meer informatie over Calla

Plukboeket met Calla laten bezorgen

Plukboeketten zijn niet meer weg te denken uit onze bloemencollectie. Deze boeketten zijn stijlvol los geschikt waarbij weinig tot geen bladgroen wordt toegevoegd. Wilt u het boeket thuis of bij een ander laten bezorgen? Als u het boeket vòòr 13:00 uur besteld, ontvangt u het dezelfde dag nog in huis! Onze bezorgers brengen het boeket altijd netjes aan de deur op het juiste moment aan het juiste adres.

  • Verse seizoensbloemen
  • De bezorgdatum voor het plukboeket kunt u zelf kiezen bij het bestellen
  • Een kaartje met eigen tekst is gratis toe te voegen
Specificaties
Kleur: Wit
Soort boeket: Plukboeket
Bloemen: Rozen, Agapanthus, Anastasia, Anthurium, Calla, Eustoma

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express