Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Rouwbloemen bestellen en laten bezorgen

Rouwbloemen bestellen

De Roos bloemisten vindt het belangrijk dat uw rouwbloemen zorgvuldig en op tijd worden geleverd op bestemming. Personaliseer uw grafstuk met een persoonlijke boodschap of een lint. Laat u de rouwbloemen bezorgen bij de familie? Kies dan voor een persoonlijk boodschap. De Roos heeft ook een mooi assortiment van rouwkransen. Prachtige rouwstukken in de vorm van een hart of van een vlinder. In ons assortiment vindt u diverse rouwbloemen. Van kistbedekking tot aan rouwkransen en rouwstukken.

Bestelt u uw rouwbloemen voor 13.00 uur, dan bezorgen wij ze in Amsterdam op dezelfde dag. Buiten de regio Amsterdam bezorgen wij ook maar dan voor 17.00 uur besteld, volgende dag op locatie.

Rouwbloemen met zorg en liefde

Rouwbloemen zijn een mooi gebaar om uw blijk van liefde en medeleven kenbaar te maken. De Roos bloemisten hecht grote waarde aan een tijdige en correcte levering van uw rouwbloemen. Wij nemen graag uw rouwstuk met zorg uit handen. 

De Roos bloemisten hanteert een zorgvuldig samengesteld assortiment rouwbloemen. Zo kunt u kiezen uit ronde rouwbiedermeiers en druppelvormige rouwstukken. Bijzonder zijn rouwstukken met een bijzondere vorm zoals een hart, kruis of vlinder. U kunt bij De Roos bloemisten ook terecht voor schitterende rouwkransen, complete kistbedekking of rouwboeketten

Rouwstuk met lint

Standaard levert De Roos bloemisten bij bestelling van rouwbloemen een rouwkaart mee. U kunt daar uw persoonlijke boodschap aan toevoegen. Voeg ook een mooi rouwlint (tot drie slips) met persoonlijke boodschap toe aan uw bestelling rouwbloemen. 

Rouwbloemen bestellen laten bezorgen

Bestel uw rouwbloemen bij De Roos bloemisten. Wij garanderen u een zorgvuldige en tijdige bezorging van rouwbloemen. Geef duidelijk de locatie en het gewenste tijdstip van bezorging aan. Uw rouwbloemen morgen laten bezorgen op de door uw gewenste locatie? Bestel uw rouwbloemen voor 17.00 uur.

Rouwbloemen vandaag laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Bestel voor 13.00 uur, wij bezorgen uw rouwbloemen vandaag nog.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express