Gemiddelde waardering van 10 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Tulpen bezorgen

Een mooie bos tulpen laten bezorgen? Bestel uw favoriete tulpen gemakkelijk online bij De Roos. Wij hebben dagelijks prachtig gekleurde tulpen vers van de veiling. Onze professionele bloembinders maken de prachtigste boeketten voor u in uw favoriete kleur of in een mooi gemengd tulpenboeket. Tulpen zijn beschikbaar van januari t/m april. Een uitstekende keuze voor een mooie bos bloemen in het voorjaar dus.

Tulpen laten bezorgen in Amsterdam? Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd. Een bestelling die na 13:00 uur binnen is, kunnen we de volgende dag bezorgen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Prachtige tulpen vers van de veiling

Een mooie bos tulpen laten bezorgen? Een tulpen boeket is een lust voor het oog. Bij De Roos bloemisten kunt u de prachtigste kleuren tulpen bestellen en laten bezorgen.

Populair relatiegeschenk voor internationale relaties is dit bos gemengde tulpen. Hollandser gaat het niet bijna niet worden. Maak uw relatiegeschenk compleet met één van onze luxe vazen of overheerlijke wijnen.      

Is oranje niet de kleur tulpen die u wilt bestellen? Maak dan keuze uit gelerodewitte tulpen of een compleet gemengd tulpen boeket. Wilt u met het tulpen boeket iemand beterschap wensen? Bestel dan naast de beterschap bloemen een vitaminebom en laat een heerlijke fruitmand bezorgen.

Bos tulpen bestellen en laten bezorgen

Uw tulpen boeket vandaag voor 13:00 uur bestellen en laten bezorgen (alleen op werkdagen) in Amsterdam en omgeving? Dat kan bij De Roos bloemisten. Bestelt u na 13:00 uur, dan bezorgen wij (alleen op werkdagen) uw bloemetje morgen op de gewenste locatie. U kunt ook een andere bezorgdatum opgeven.