Gemiddelde waardering van 10 (4 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Tulpen bezorgen

Tulpen bezorgen

Een mooie bos tulpen laten bezorgen? Bestel uw favoriete kleur tulpen dagvers van de veiling gemakkelijk online bij De Roos. Onze professionele bloembinders maken de prachtigste tulpen boeketten voor u in uw favoriete kleur of in een mooi gemengd tulpenboeket. Tulpen zijn beschikbaar van januari t/m april. Een uitstekende keuze voor een mooie bos bloemen in het voorjaar dus.

Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd op werkdagen. 

8 producten in 'Tulpen bezorgen'

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Prachtige tulpen vers van de veiling

Een mooie bos tulpen laten bezorgen? Een tulpen boeket is een lust voor het oog. Bij De Roos bloemisten kunt u de prachtigste kleuren tulpen bestellen en laten bezorgen.

Een populair relatiegeschenk voor internationale relaties is een bos oranje of gemengde tulpen. Hollandser gaat het niet bijna niet worden. Maak uw relatiegeschenk compleet met een luxe vaas of overheerlijke fles wijn.      

Is oranje niet de kleur tulpen die u wilt bestellen? Maak dan keuze uit gelerodewitte tulpen of een compleet gemengd tulpen boeket. Wilt u met het tulpen boeket iemand beterschap wensen? Bestel dan naast de beterschap bloemen een vitaminebom en laat een heerlijke fruitmand bezorgen.

Bos tulpen bestellen en laten bezorgen

Bestel uw tulpen vandaag voor 13:00 uur bestellen en wij bezorgen dezelfde dag nog (alleen op werkdagen). Bestelt u na 13:00 uur, dan bezorgen wij uw boeket de volgende werkdag op de gewenste locatie. U kunt uiteraard ook een andere bezorgdatum opgeven naar keuze.