Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Veldboeket blauwe tinten

Veldboeket blauwe tinten

Een boeket vol bloemen die rechtstreeks van het veld komen. Speels, vrolijk en stijlvol. Bestel dit veldboeket met prachtig blauwe tinten en verras uw geliefde of collega. Het boeket wordt exclusief vaas geleverd. Deze kunt u er uiteraard wel bij bestellen.

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 24,95

Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc,.docx,.pdf

* Verplichte velden

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 24,95

Beschrijving

Een prachtig veldboeket met zomerse bloemen om te laten bezorgen als felicitatie voor een verjaardag, jubileum, iets anders dat een felicitatie waard is, of gewoon om iemand te verrassen. Dit boeket is in drie verschillende groottes te bestellen. Bij veldboeketten zijn de bloemen in een wat lossere stijl gebonden. Het bindpunt (waar de stelen elkaar kruisen) ligt relatief laag, waardoor de boeketten hoog en volumineus zijn.

Betekenis van de kleur blauw

Blauw staat voor rust en vrede. Ook wordt de kleur blauw door veel mensen gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Uit onderzoek is gebleken dat je in een ruimte met blauwe kleuren productiever bent. Dit veldboeket met blauwe tinten past dan ook zeer goed in een werkkamer of op een infomatiebalie om de creativiteit en de productiviteit te stimuleren. 

Veldboeket in blauwe tinten laten bezorgen

Wilt u het boeket bestellen? Of aan iemand cadeau geven? Geen probleem! Laat ons weten waar wij het boeket af mogen leveren en dan zorgen onze bezorgers er voor dat het boeket op het juiste adres op het juiste moment geleverd wordt. Als u vòòr 13:00 uur besteld, ontvangt u het boeket dezelfde dag nog in huis!

Specificaties
Kleur: Blauw
Soort boeket: Veldboeketten
Bloemen: Calla, Campanula, Delphinium, Veronica

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express