Gemiddelde waardering van 9 (286 beoordelingen) op   KiyOh
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Gele Tulpen

Witte Tulpen

Prachtige witte tulpen

Normale prijs: € 18,00

Special Price € 17,50

Karakters over: 250

* Verplichte velden

Normale prijs: € 18,00

Special Price € 17,50

Beschrijving

Bosje witte Tulpen

Het is (bijna) voorjaar, tijd voor echte Hollandse Tulpen! Prachtig boeket van witte Tulpen met groen. Dit boeket staat prachtig in elk interieur, maar is ook zeker leuk om cadeau te geven! Het boeket is in drie verschillende formaten te bestellen; 20, 30 of 40+ Tulpen! U kunt bij uw bestelling ook een glasvaas toevoegen. Er is keuze tussen een standaard glasvaas of een luxe glasvaas.

Tulpen...

De bloem die symbool staat voor Nederland. De Tulp komt in allerlei kleuren; rood, roze, geel, oranje, paars, groen en wit. Maar er zijn ook Tulpen die meerkleurig zijn. Tulpen komen oorspronkelijk uit Turkije en Perzië. De Tulp werd vooral door Sultans gedragen op hun tulband, en zo is de Tulipan ontstaan. Aan het einde van de 16e eeuw werd de Tulp in Nederland geïntroduceerd.

Een bos witte Tulpen staat voor vergeving. De kleur wit staat voor puur, onschuld, smetteloos en zuiver. Je kunt het bosje bloemen goed gebruiken om sorry tegen iemand te zeggen, maar ook om te laten weten dat je iemand vergeeft.

Bosje witte Tulpen aan iemand geven

Dit bosje is geschikt om aan iemand te geven, als teken van vergeven of sorry zeggen. Aan wie geeft u dit mooie boeket? U kunt het boeket overal in Nederland laten bezorgen. Onze bezorgers zorgen er voor dat het boeket op het juiste adres op het juiste tijdstip geleverd wordt. Als u vòòr 13:00 uur besteld, ontvangt u (of degene aan wie u het boeket wilt geven) het boeket dezelfde dag nog in huis!

  • Elk dag verse bloemen van de veiling
  • Same day delivery mogelijk
  • Stuur een gratis wenskaartje mee met persoonlijke boodschap
Specificaties
Kleur: Wit
Soort boeket: Tulpenboeket
Bloemen: Tulp

In verband met de beschikbaarheid van de verschillende bloemen kan het boeket iets afwijken van de getoonde afbeelding.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express