Bezorg en betaal informatie

De Roos bloemen

Bloemen en cadeaus laten bezorgen door Bloemenspeciaalzaak De Roos

Dankzij een uniek distributienetwerk is het mogelijk om binnen een aantal uren uw bezorging af te leveren door geheel Nederland!

Bezorgdatum

Bij het bestellen kunt u zelf een bezorgdatum kiezen. Moet het boeket dezelfde dag nog bezorgd worden? Bestel dan voor 13 uur. Wilt u de bloemen de volgende dag laten bezorgen, plaats de bestelling dan voor 17.00 uur. U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdatum kiezen op de kalender. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag maar niet op zon- en feestdagen.

Bezorg informatie

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Bestellingen in en rond Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen e.o. die voor 13 uur binnen zijn, kunnen we dezelfde dag nog bezorgen. Bestellingen voor de rest van Nederland worden aan een plaatselijke bloemist uitbesteed. Heeft u speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op: 020-616868

Bezorg procedure

De bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er onverhoopt niemand thuis zijn, dan zal de bezorger een van de volgende handelingen ondernemen:

  1. De koerier geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter waarop staat waar het boeket is afgegeven. 
  2. De koerier neemt het pakket mee terug en laat een kaartje achter met een telefoonnummer om een nieuwe bezorgafspraak te maken. De ontvanger kan zo een afspraak maken voor een tweede levering.

Als uw bestelling een vers product bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering in dit geval zal het pakket automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten in Nederland bedragen  €6,95

 

Betaalwijzen

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen, boeketten en cadeaus bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Plaats een bestelling in onze webshop. Geef bij het afrekenen van de bestelling aan dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met creditcard

Bij De Roos BV kunt u met uw creditcard betalen. De Roos BV accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card en AMEX. Een betaling met creditcard gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?

Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf of instelling nog geen debiteurennummer, dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice 020-6168685.

Particulieren kunnen achteraf betalen, zie onze voorwaarden.

Betalen met PayPal; wat is PayPal?

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar bijvoorbeeld familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites. 

Om geld naar familie of vrienden over te maken, heeft u alleen het e-mailadres van de ontvanger nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken.

Hoe werkt betalen met PayPal?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal account afgeschreven.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express