Moët & Chandon champagne

Moët & Chandon is het bekendste champagne merk. Het champagnehuis werd opgericht in 1743 en levert sindsdien constante kwaliteit. Ze hebben in hun 250-jarige bestaan een zeer grote reputatie neergezet. De champagne komt uit het plaatsje Épernay in Frankrijk. De Moët & Chandon champagne wordt gezien als een prestige champagne waar plezier en genot voorop staan. 

Moët & Chandon bekendste lijn is de Imperial Brut. Deze champagne is niet zo zuur als andere champagne maar heerlijk fruitig en fris. De flessen champagnes zijn heerlijk om te schenken bij een feestelijk gebeurtenis en natuurlijk perfect om te versturen. Wij zullen uw fles champagne bezorgen in Amsterdam op dezelfde dag indien deze is besteld voor 12.00 uur. 

30 produkten gevonden in 'Moët & Chandon'

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Moët & Chandon

Een heerlijke champagne van hoog niveau. Moët & Chandon is een bekende champagne en behoort tot de top. De fijne aroma's en de frisse smaak maken deze champagne zo geliefd. Het succes begon allemaal in het champagnehuis Moët. De champagnes bevatten de druifsoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De Moët & Chandon Imperial is de bekendste variant van de Moët champagnes. Een fantastisch toegankelijke en sprankelende champagne. De rijke en volle smaak zijn perfect uitgebalanceerd. 

Moët & Chandon bestellen & laten bezorgen

De champagne van Moët et Chandon is een geweldige champagne om als geschenk te geven of te krijgen. Bekijk ook eens onze Moët & Chandon geschenkdozen. Verkrijgbaar in een luxe doos met mooie bijpassende Moët & Chandon glazen. Of bestel eens een extra grote fles. Naast de 0.75 liter fles hebben wij ook een Magnum fles van anderhalve liter, een Jeroboam van 3 liter, een Methusalem van 6 liter, een Salamanzar van 9 liter, de Balthazar van 12 litter en een geweldige fles van 15 liter is ons assortiment. Bestel uw favoriete Moët et Chandon fles gemakkelijk en eenvoudig bij ons online. Maak het extra persoonlijk door er een persoonlijke kaartje aan toe te voegen. In Amsterdam bezorgen wij de flessen champagne dezelfde dag, indien u voor 12.00 uur heeft besteld.