Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Moët & Chandon champagne bestellen & bezorgen

Moët & Chandon

Moët & Chandon is het bekendste champagnemerk. De Moët & Chandon champagne staat bekend als een prestige champagne met een geschiedenis van succes en glamour. De bekendste champagne van Moët & Chandon is natuurlijk de Brut Impérial, een heerlijk frisse, verleidelijke champagne. De flessen champagne van Moët zijn heerlijk om te schenken bij een feestelijke gebeurtenis en natuurlijk perfect om te versturen. Wij zullen uw fles champagne bezorgen in Amsterdam op dezelfde dag, als deze is besteld voor 13.00 uur, of op elke andere gewenste bezorgdatum.

26 producten in 'Moët & Chandon'

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Het champagnehuis van Moët & Chandon

Moet et Chandon is wellicht het grootste champagnehuis en ligt in het dorpje Épernay. Het champagnehuis is opgericht in 1743 en heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Moët & Chandon is opgericht door Claude Moët. Met ruim 600 hectare aan wijngaard is Moët een onvergetelijke en bijzonder populaire champagne. 

Moët & Chandon champagne

Een heerlijke champagne van hoog niveau. Moët & Chandon is een bekende champagne en behoort tot de top. De fijne aroma's en de frisse smaak maken deze champagne zo geliefd. Het succes begon allemaal in het champagnehuis Moët. De champagnes bevatten de druifsoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De Moët & Chandon Brut Imperial is de bekendste variant van de Moët champagnes. Een fantastisch toegankelijke en sprankelende champagne. De rijke en volle smaak zijn perfect uitgebalanceerd. De Moët Ice Imperial is een geweldige champagne om op een heerlijke zomerse avond van te genieten. Het is de eerste champagne die met ijs gedronken mag worden. Voeg wat munt, frambozen of gember en natuurlijk wat ijs toe. Moet & Chandon vintage is een vintage champagne en zijn absolute toppers. De langere rijptijd zorgt voor een bijzondere smaakbeleving van de vintage champagne. 

Moët & Chandon bestellen & laten bezorgen

De champagne van Moët et Chandon is een geweldige champagne om als geschenk te geven of te krijgen. Bekijk ook eens onze Moët & Chandon geschenkdozen. Verkrijgbaar in een luxe doos met mooie bijpassende Moët & Chandon glazen. Of bestel eens een extra grote fles. Naast de 0.75 liter fles hebben wij ook een Magnum champagne fles van anderhalve liter, een Jeroboam van 3 liter, een Methusalem van 6 liter, een Salamanzar van 9 liter, de Balthazar van 12 litter en een geweldige fles van 15 liter is ons assortiment. Champagne cadeau is altijd een gewenst geschenk. 

Bestel uw favoriete Moët et Chandon fles gemakkelijk en eenvoudig bij ons online. Maak het extra persoonlijk door er een persoonlijke kaartje aan toe te voegen. In Amsterdam bezorgen wij de flessen champagne dezelfde dag, indien u voor 13.00 uur heeft besteld. Champagne bestellen met een afleveradres buiten regio Amsterdam? Dan bezorgen wij de Moet et Chandon champagne direct de daaropvolgende dag.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express