Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Rouwkrans met lint bestellen

Rouwkransen

Wilt u een rouwkrans met lint bestellen? De Roos heeft professionele bloembinders met veel ervaring om uw rouwkrans zeer zorgvuldig en netjes naar uw wens te maken. De kransen kunnen opgemaakt worden van verschillende bloemen en kleuren.

Besteld u voor 13.00 uur in de regio Amsterdam, dan bezorgen wij uw rouwkrans dezelfde dag nog. Andere locatie dan Amsterdam? Dan geldt het, voor 17.00 besteld, volgende dag op locatie.

6 producten in 'Rouwkransen'

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Rouwkransen

De rouwkransen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Bloemen zijn een prachtig gebaar voor een laatste groet. Koester de dierbare herinnering en laat een mooie ronde rouwkrans leveren. Geschikt om naast de kist te plaatsen met een persoonlijk rouwlint. Onze rouwkransen worden met zorg gemaakt en zijn samengesteld van verse bloemen. 

Rouwkrans met lint

Personaliseer uw rouwkrans met een lint of kaart. Hierop kunt u een persoonlijke boodschap of tekst op zetten. Een rouwlint bestaat standaard uit twee slippen. Is dit te weinig? Dan kunt u een extra slip bestellen waarop wij uw laatste groet kunnen bedrukken. Weet u nog niet precies wat u wilt? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers adviseren u graag. 

Rouwkrans bestellen en laten bezorgen

Een rouwkrans bestellen doet u eenvoudig online bij De Roos. De krans bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres. Ook bij een uitvaartcentrum bezorgen wij onze bloemen. Bestelt u de rouwkrans voor 13.00 uur dan bezorgen wij deze nog dezelfde dag in regio Amsterdam. In de overige regio's bezorgen wij direct de daaropvolgende dag, indien u voor 17.00 uur heeft besteld. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express