Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Rouwharten

Rouwharten

Bloemen zijn niet alleen voor de blijde en vrolijke momenten, maar ook voor verdrietige momenten hebben zij een betekenis. Een laatste groet aan een overledene kunt u met een rouwstuk, rouwboeket of met een prachtig rouwhart overbrengen. Een rouwhart is een uitstekende manier om de talloze gevoelens voor de overledene te tonen. De prachtige vorm van een hart zal zeker indruk maken. Het is niet alleen een mooi gebaar naar de overledene, maar ook naar de nabestaande. 

Bestel een rouwhart eenvoudig bij ons online en wij zorgen dat deze op het gewenste afleveradres wordt afgeleverd. Voor 13.00 uur besteld, in regio Amsterdam, is vandaag nog bezorgd. Voor de regio's buiten Amsterdam kunnen wij de daarop volgende dag bezorgen, indien u voor 17.00 uur besteld. 

12 producten in 'Rouwharten'

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Een rouwhart van rozen

De rouwharten uit ons assortiment bestaan voornamelijk uit rozen. Rozen zijn mooi compacte bloemen, waarmee deze rouwharten een prachtig geheel vormen. De vorm van een hart heeft voor ieder van ons een betekenis. Een hart vorm staat als symbool voor de liefde en dit kunt u door middel van een rouwhart laten blijken.

Maar ook rozen hebben een betekenis. Zo heeft iedere kleur roos haar eigen betekenis.

  • De rode rozen betekenen: liefde en lijden.
  • De witte rozen symboliseert: tederheid en liefde. 
  • Rode en witte rozen gecombineerd betekent: eenheid en verbondenheid.
  • De roze rozen betekenen: het licht dat doorbreekt en tedere liefde.

Wilt u kleuren combineren in uw rouwhart? Neem dan contact met ons op om de wensen door te nemen of kom langs bij ons in Amsterdam. De koffie staat al klaar. 

Rouwhart met lint

Wilt u graag een laatste groet doen? Dan kunt u er voor kiezen om een persoonlijk kaartje aan het rouwhart toe te voegen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een rouwlint toe te voegen. Het rouwlint bestaat uit 2 slippen waarop wij de tekst en namen op kunnen drukken. Niet genoeg ruimte? Dan maken wij er een derde slip aan. Zo heeft u voldoende ruimte op uw laatste groet voluit te tonen.

Rouwhart bestellen en laten bezorgen

Het rouwhart bestellen doet u eenvoudig bij ons online. Maak een keuze uit een van onze rouwharten en geef aan wanneer en hoelaat het rouwhart bezorgd moet worden. In de regio Amsterdam bezorgen wij eventueel dezelfde dag, indien u voor 13.00 uur besteld. Voor de overige regio's, bezorgen wij het rouwhart direct de daaropvolgende dag, indien u voor 17.00 uur heeft besteld.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express