Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis. Dank voor uw begrip.

 

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Beterschap wensen met bloemen

Beterschap

Wens beterschap met een prachtig boeket bloemen en een persoonlijk kaartje. Wij hebben een bijzonder kleurrijke selectie van de mooiste boeketten om de zieke op te fleuren en steun te geven. Beterschap wensen met bloemen is een mooie manier om te zeggen 'word snel weer beter' als u iemand even niet kan zien.

Kies een mooi kleurrijk boeket uit of misschien een lekkere fruitmand vol vitaminen en voeg uw eigen wensen op het kaartje toe. U kunt bij ons ook gemakkelijk aangeven op welke kamer van het ziekenhuis de beterschap bloemen bezorgd mogen worden.

Wij bezorgen uw beterschapsbloemen dezelfde dag nog in Amsterdam indien besteld voor 13:00 uur.

45 producten in 'Beterschap'

Van hoog naar laag sorteren

45 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

45 artikel(en)

Beterschap wensen met een prachtige bos bloemen

Heeft u iemand in uw nabije omgeving die voor lange of korte tijd ziek is? Steek een hart onder de riem met beterschap bloemen. Wens de ontvanger sterkte en laat een mooi boeket beterschap bloemen bezorgen als blijk van steun. Bloemen vrolijken niet alleen op maar hebben ook een helende werking. Het is altijd fijn als u ziek bent en er mensen zijn die aan u denken. Beterschap wensen kan natuurlijk ook per telefoon, maar een boeket beterschap bloemen is natuurlijk veel leuker. Geen tijd om een bezoekje aan de zieke te brengen? Verstuur dan bloemen naar het gewenste afleveradres. 

Bij De Roos bloemisten kunt u terecht voor de mooiste boeketten bloemen om iemand beterschap te wensen. Tip! Een prachtig speels plukboeket dat kracht, energie en vrolijkheid uitstraalt. Ook leuk en populair als beterschaps bloemetje is het vrolijk gekleurde boeket bloemen met vaas!

Maak het boeket compleet met een cadeau

Uw beterschap bloemen compleet maken met cadeau? Bestel één boeket en voeg daar een cadeau aan toe zalas bijvoorbeeld chocolade of prosecco of voeg één van onze losse cadeaus toe. Laat er bijvoorbeeld een goede fles champagne bij bezorgen, een chocolade cadeau of verstuur er een knuffel bij. Hiermee maakt u het boeketcadeau echt compleet. Door een boeket te versturen met een bijpassend cadeau, leg je de ontvanger nog meer in de watten. Hij of zij zal gegarandeerd opkikkeren. 

Fruitmanden bezorgen

Helemaal passend en gezond zijn beterschap bloemen met een heerlijke fruitmand. Bekijk ons ruime aanbod fruitmanden boordevol met vitamines. Met een fruitmand en mooie beterschap bloemen kikkert iemand snel weer op. De fruitmanden bezorgen wij door heel Nederland en als het afleveradres in Amsterdam is dan wordt de fruitmand met de beterschap bloemen diezelfde dag nog afgeleverd. 

Beterschap bloemen bestellen en laten bezorgen

Beterschap bloemen bestellen en laten bezorgen doet u bij De Roos bloemisten. Bestelt u vandaag voor 13:00 uur? Wij bezorgen uw beterschap bloemen morgen op elk gewenste locatie in Nederland (alleen op werkdagen).

Bloemen vandaag laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? De Roos bloemisten is gevestigd in Amsterdam, hierdoor kunnen wij extra snel leveren. Bestel uw bloemen voor 13.00 uur, dan bezorgen wij vandaag nog in Amsterdam en omstreken (op werkdagen).

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express