Gemiddelde waardering van 9 (286 beoordelingen) op   KiyOh
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus

Fles Prosecco cadeau laten bezorgen

Prosecco

Een welbekende mousserende wijn in Nederland. De Italiaanse smaak van Prosecco is altijd fris en fruitig en wordt daarom veel gebruikt bij gerechten zoals vis of frisse salade. Prosecco wordt gemaakt van de Prosecco druif. Er zijn twee varianten van Prosecco: de Spumante en Frissante. In de Spumante zit meer koolzuur dus bubbles. De Frissante is daardoor goedkoper en word meer verkocht in Nederland. 

Wilt u de fles Prosecco versturen als cadeau? De Roos levert uw fles Prosecco af op dezelfde dag in Amsterdam als deze besteld is voor 13.00 uur. Voor de rest van Nederland leveren wij de volgende dag mits deze voor 17.00 uur is besteld. 

4 producten in 'Prosecco'

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Prosecco cadeau

Op zoek naar een geschenk om iemand te feliciteren of te bedanken? Dan is een prosecco cadeau altijd goed! Prosecco is daarnaast ook een geweldig relatiegeschenk om uw collega of zakenrelatie's te verrassen. Voeg er gratis een kaartje aan toe of voor een klein bedrag een brief. 

Prosecco bestellen en laten bezorgen

Wij ons kan het! U hoeft de deur er niet voor uit. Prosecco bestellen doet u eenvoudig en veilig online op Deroos.com. Bestel een heerlijke fles prosecco online en binnen een dag wordt het op het gewenste adres afgeleverd. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express