Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.
De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Fles Prosecco cadeau laten bezorgen

Een welbekende mousserende wijn in Nederland. De Italiaanse smaak van Prosecco is altijd fris en fruitig en wordt daarom veel gebruikt bij gerechten zoals vis of frisse salade. Prosecco wordt gemaakt van de Prosecco druif. Er zijn twee varianten van Prosecco: de Spumante en Frissante. In de Spumante zit meer koolzuur dus bubbles. De Frissante is daardoor goedkoper en word meer verkocht in Nederland.

Wilt u de fles Prosecco versturen als cadeau? De Roos levert uw fles Prosecco af op dezelfde dag in Amsterdam als deze besteld is voor 13.00 uur. Voor de rest van Nederland leveren wij de volgende dag mits deze voor 17.00 uur is besteld.

5 producten in 'Prosecco'

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Prosecco cadeau

Op zoek naar een geschenk om iemand te feliciteren of te bedanken? Dan is een Prosecco cadeau altijd goed! Prosecco is daarnaast ook een geweldig relatiegeschenk om uw collega of zakenrelatie's te verrassen. Voeg er gratis een kaartje aan toe of voor een klein bedrag een brief.

Prosecco bestellen en laten bezorgen

Prosecco bestellen doet u eenvoudig en veilig online op Deroos.com. Bestel een heerlijke fles prosecco online en binnen een dag wordt het op het gewenste adres afgeleverd. Bij ons kan het! U hoeft de deur er niet voor uit.

Mousserende wijn uit Italië

De naam Prosecco verwijst niet naar de streek, zoals champagne, maar naar de naam van het druivenras, de Prosecco druif. Prosecco is net als champagne een mousserende wijn maar is anders van smaak. De smaak en het karakter van Prosecco is altijd fris, fruitig en levendig, terwijl champagne door de langere rijpingstijd en de tweede gisting op fles vaak een wat volwassener smaak heeft en vele smaakvariaties kent. Prosecco is heerlijk als aperitief maar kan ook heel goed bij gerechten met vis of bij een frisse salade.

Spumante en Frissante Prosseco

Prosecco is een Italiaanse mousserende wijn, die gemaakt wordt van de druivensoort met de naam Prosecco. Er zijn twee types Prosecco, de Spumante en de Frissante, beide mousserende wijnen. De Spumante bevat meer mousse en bubbles, zit in een stevigere fles en wordt meestal afgeloten met een kurk of schroefdop. De Frissante wordt meestal afgesloten met een kroonkurk met touwtje. Door een lager accijnstarief is de Frizzante een stuk goedkoper dan de Spumante, hierdoor wordt in Nederland de Frizzante het meest gedronken.

Prosecco cadeau bezorgen

Wilt u van de gelegenheid gebruik maken om iemand te bedanken, te feliciteren of geluk te wensen? En valt een goede champagne buiten uw budget? Dan is een Prosecco cadeau een geweldig alternatief. Geef een Prosecco cadeau en de ontvanger zal blij verrast zijn. U kunt het Prosecco cadeau voorzien van een persoonlijk wenskaartje. Deze is geheel gratis en kunt u eenvoudig toevoegen bij het plaatsen van de bestelling.

Prosecco bestellen & laten bezorgen

U bestelt de lekkerste Prosecco eenvoudig en veilig online bij De Roos. Prosecco bezorgen in regio Amsterdam doen wij direct dezelfde dag, indien u voor 12.00 uur heeft besteld. Bestelt u de Prosecco voor 17.00 uur dan kunnen wij de Prosecco landelijk de volgende bezorgen. Heeft u liever een specifieke bezorgdatum? Ook dat kunt bij het bestellen van de Prosecco aangeven. Prosecco bestellen en laten bezorgen gaat ontzettend makkelijk de De Roos.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express