Gemiddelde waardering van 10 (4 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Fles wijn cadeau laten bezorgen

Wijnen

Iets te vieren maar u weet niet wat u moet kopen? Dan is een fles wijn laten bezorgen altijd een goede oplossing. Bij De Roos weten we alles over leuke cadeaus en adviseren daarom een leuke bos rozen of tulpen en een lekker stuk chocolade erbij om uw geschenk compleet te maken. Wilt u meerdere flessen wijn bezorgen? Dan raden wij een wijnpakket aan. Stuur uw persoonlijk boodschap mee middels een gratis kaartje.

Is uw fles wijn of wijnpakket voor 13.00 uur besteld? Dan kunnen wij uw fles wijn dezelfde dag nog in de regio Amsterdam bezorgen. Voor de rest van Nederland bezorgen wij het de volgende dag op locatie, mits u voor 17.00 uur heeft besteld. 

19 producten in 'Wijnen'

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Fles wijn versturen als cadeau

Een fles wijn versturen is een leuke manier om iemand te bedanken of feliciteren. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan rode wijn, witte wijn en rosé wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië. Alle wijnen worden bezorgd in een luxe geschenkverpakking of mooi wijnkistje. Naast onze selectie wijnen heeft u ook de keuze uit verschillende heerlijke flessen champagnecava en prosecco. Ook kunt u uw cadeau compleet maken met een boeket bloemen welke wij samen bezorgen.

Bij elke wijn voegt u gemakkelijk een kaartje toe met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. 

Wijnpakket cadeau doen

In ons wijnen assortiment vindt u naast losse flessen ook mooie luxe wijnpakketten voor de liefhebbers. De wijnpakketten bestaan uit twee of drie flessen wijn. Hierbij heeft u ook de keuze uit pakketten met verschillende wijnen of juist twee of drie van dezelfde wijn. 

Een wijnpakket laten bezorgen is perfect als bedankje of felicitatie voor meerdere personen of een team om mee te proosten. 

Wijn bestellen en laten bezorgen

Indien u voor 17:00 uur besteld, bezorgen wij direct de volgende dag door heel Nederland. Voor de regio Amsterdam bezorgen wij dezelfde dag nog indien besteld voor 13:00 uur.

Wilt u grotere aantallen flessen wijn of wijnpakketten laten bezorgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.