Dom Perignon champagne

De cuvee van Dom Perignon wordt alleen in eersteklas goede wijnjaren geproduceerd. Dom Perignon valt onder de naam van Moët & Chandon en is de koning van de champagnes. Deze champagne is mooi voorbeeld van elegantie, evenwicht en harmonie in één fles. 

Wilt u de fles champagne bestellen en laten bezorgen? De Roos kan uw fles champagne bezorgen op dezelfde dag in Amsterdam. Mits deze is besteld voor 12.00 uur. De fles champagne bezorgen buiten Amsterdam? Dan geldt het voor 17.00 uur besteld, volgende dag op locatie. 

3 produkten gevonden in 'Dom Perignon'

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Dom Perignon champagne

Dom Perignon, een champagne met een verfijnde stijl. Gekenmerkt door evenwicht, harmonie en elegantie. De Dom Perignon champagne wordt uitzonderlijk geproduceerd in goede wijnjaren. De kwaliteit van de Dom Perignon champagne wordt wereldwijd erkend. Het is een top champagne om als aperitief te schenken of bij heerlijk verse vis. De flessen van Dom Perignon zijn daarnaast buitengewoon en prachtig. De Dom Perignon Vintage is altijd anders, maar daarnaast ook altijd hetzelfde. De verschillen in oogstjaren maakt voor deze champagne niks uit. Het contrast tussen Chardonnay en Pinot Noir is perfect in evenwicht. Het is echt een champagne van topkwaliteit en wordt alleen van de beste crus samengesteld. 

Koop Dom Perignon champagne online bij De Roos

Verras jezelf, je geliefde, vrienden of familie met een heerlijke fles Dom Perignon champagne. Dom Perignon koop je eenvoudig online op Deroosbv.com. De flessen champagne worden geleverd in een luxe doos en zijn daarom perfect als geschenk te geven. Deze top kwaliteit champagne is niet alleen leuk om krijgen, maar ook super leuk om te geven. Bestel je favoriete Dom Perignon champagne veilig bij ons online! De fles champagne wordt verstuurd naar het opgegeven adres.