Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Dom Perignon champagne bestellen & bezorgen

Dom Perignon

De cuvee van Dom Perignon wordt alleen in eersteklas goede wijnjaren geproduceerd. Dom Perignon valt onder de naam van Moët & Chandon en is de koning van de champagnes. Deze champagne is mooi voorbeeld van elegantie, evenwicht en harmonie in één fles.

Wilt u Dom Perignon champagne bestellen en laten bezorgen? De Roos kan uw fles champagne bezorgen op dezelfde dag in Amsterdam. Mits deze is besteld voor 13.00 uur. De fles champagne bezorgen buiten Amsterdam? Dan geldt het voor 17.00 uur besteld, volgende dag op locatie.

3 producten in 'Dom Perignon'

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Champagnehuis Dom Perignon

Dom Perignon valt onder champagnehuis Moët & Chandon. Dom Pierre Pérignon was vanaf 1668 een monnik en keldermeester op de Abdij van Hautvillers. De champagne liet op zich wachten, omdat er toendertijd nog geen voldoende stevige wijnflessen gemaakt konden worden. Dom Pierre Pérignon hield zich ruim 50 jaar bezig met het verbeteren en verfijnen van het productproces. De vintage champagnes van Dom Perignon zijn een eerbetoon aan de monnik en heeft hij in het dorp Hautvillers een eigen standbeeld. 

Dom Perignon champagne

Dom Perignon, een champagne met een verfijnde stijl. Gekenmerkt door evenwicht, harmonie en elegantie. De Dom Perignon champagne wordt uitzonderlijk geproduceerd in goede wijnjaren. De kwaliteit van de Dom Perignon champagne wordt wereldwijd erkend. Het is een top champagne om als aperitief te schenken of bij heerlijk verse vis. De flessen van Dom Perignon zijn daarnaast buitengewoon en prachtig. De Dom Perignon Vintage is altijd anders, maar daarnaast ook altijd hetzelfde. De verschillen in oogstjaren maakt voor deze champagne niks uit. Het contrast tussen Chardonnay en Pinot Noir is perfect in evenwicht. Het is echt een champagne van topkwaliteit en wordt alleen van de beste crus samengesteld. 

Koop Dom Perignon champagne online bij De Roos

Verras uzelf, uw geliefde, vrienden of familie met een heerlijke fles Dom Perignon champagne. Dom Perignon koopt u eenvoudig online op Deroosbv.com. De flessen champagne worden geleverd in een luxe doos en zijn daarom perfect als geschenk te geven. Deze top kwaliteit champagne is niet alleen leuk om krijgen, maar ook super leuk om te geven. Dom Perignon kopen doet u eenvoudig en veilig bij ons online! De fles champagne wordt verstuurd naar het opgegeven adres.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express