Veelgestelde vragen over het bestellen en bezorgen van bloemen

De Roos bloemen

FAQ

Hier vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen over onze service en dienstverlening. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers staan voor uw klaar: stuur een mail naar info@deroosbv.com of bel: 020 6168685. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Kijk hier voor veelgestelde vragen over het bestellen en bezorgen van bloemen.

Bestellen en bezorgen

Hoe bestel ik een boeket?
Veilig betalen
Hoe bezorgen jullie mijn bestelling?
Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Is Same Day Delivery van mijn bestelling mogelijk?
Waar bezorgen jullie allemaal?
Wat zijn de bezorgkosten?
Hoe bestel ik een rouwstuk?

Betalen

Met welke betaalmethodes kan ik mijn bestelling betalen?

Retourneren

Retourbeleid

Klachten

Klachtenafhandeling

 


Bestellen en bezorgen

Hoe bestel ik in een boeket?
Bloemen bestellen bij De Roos gaat simpel en snel, als u onderstaande stappen volgt, is uw bestelling snel onderweg!

 1. Blader door onze webshop, klik op de link naar het artikel dat u wilt laten bezorgen.
 2. Maak rechts in het productvenster een keuze uit de opties, door het bolletje naast uw keuzes aan te vinken (zoals de grootte van het boeket, een vaas toevoegen enz.).
 3. In het tekstvak 'gratis kaartje toevoegen' kunt u een persoonlijke boodschap aan de ontvanger invullen. U kunt ook een eigen kaartje in Word of Pdf formaat toevoegen. Klik vervolgens op de button 'Bestellen'
 4. Controleer uw bestelling, en klik op de button 'Bekijk winkelwagen'. In het volgende venster klikt u op de button 'Ga door naar afrekenen'.
 5. Vul de gegevens van het bezorg en factuuradres in en volg de instructies in het scherm. Vul vervolgens de bezorgdatum en betaalvoorkeuren in en klik op Plaats uw bestelling en uw bestelling is voltooid.

Hoe bezorgen jullie mijn bestelling?
Dankzij een uniek distributienetwerk is het mogelijk om binnen een aantal uren uw bezorging af te leveren door geheel Nederland! Uw bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er niemand thuis zijn, dan kan de bezorger een van de volgende dingen ondernemen:

 1. De bezorger geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter.
 2. De koerier neemt het pakket mee terug en laat een briefje achter bij de ontvanger. Op het kaartje staat een telefoonnummer waarmee u een afspraak maken voor een tweede levering van het pakket.
 3. Als uw bestelling een vers product bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering. In dit geval zal het pakket automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Een bestelling wordt maximaal tweemaal aangeboden hierna stuurt de berzorger het terug naar ons, mocht u het pakket hierna opnieuw willen versturen dan bent u ons opnieuw bezorgkosten verschuldigd.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
U kunt zelf bepalen wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Tijdens het bestellen kunt u de bezorgdatum kiezen in de kalender. U klikt op de datum van uw keuze en wij zorgen dat uw bloemen of cadeau op die dag worden geleverd. Voor levering de volgende dag dient uw bestelling voor 17.00 uur (Nederlandse tijd) bij ons binnen te zijn. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Wij bezorgen niet op zondagen en feestdagen.

Is Same Day Delivery mogelijk?
Ja wij kunnen uw bestelling op dezelfde dag bezorgen mits deze voor 13 uur is besteld. Bestellingen voor de rest van Nederland worden aan een plaatselijke bloemist uitbesteed. Ook deze bestellingen dienen voor same day delivery voor 13 uur bij ons binnen te zijn. Voor speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorgkosten zijn €6,95.

Waar bezorgen jullie allemaal?
Wij bezorgen bloemen in heel Nederland. Het is ook mogelijk om in België en Duitsland te laten bezorgen. Via een externe verzendorganisatie is het op verzoek ook mogelijk daarbuiten bloemen te laten bezorgen.

Hoe bestel ik een rouwstuk of rouwboeket?
Rouwarrangementen worden door ons met grote zorg samengesteld. Voor de bestelling van een rouwstuk, rouwkrans of rouwboeket hebben wij iets meer informatie nodig. In het product venster vragen wij u om de datum en tijd van de uitvaart of bezoek aan te geven en heeft u de mogelijkheid om een rouwkaart toe te voegen of een rouwlint. In het tekstvak kunt u de tekst voor op het lint of de kaart invullen.

Tijdens de bestelling vragen wij u de naam van de overledene en indien het rouwwerk bij een uitvaartcentrum of begraafplaats bezorgt moet worden, de naam van het uitvaartcentrum of begraafplaats in te vullen. U kunt eventueel de rouwkaart die u heeft gekregen uploaden, zodat wij meer gegevens hebben omtrent de uitvaart.

Als u vragen heeft, of meer informatie wilt over onze rouwarrangementen, neem dan contact op met onze klantenservice, tel: 020 6168685.


Betalen

Veilig betalen
Bij De Roos BV kunt u op meerdere manieren veilig betalen. De betaling wordt door onze payment provider Buckaroo afgehandeld. Wij bieden alle gangbare veilige betaalmogelijkheden. Op het moment dat u een bestelling plaatst en alle gegevens hebt ingevuld kunt u kiezen uit meerdere opties:

 • iDeal
 • Creditcard
 • PayPal
 • Op factuur (neem voor een zakelijk account contact op met onze klantenservice Tel: 020 6168685)

Deze online-betalingen worden op een veilige manier verwerkt in samenwerking met Buckaroo.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?
Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?
Wij bieden de gangbare betaalmogelijkheden aan, zoals iDeal, Creditcard (American Express, Visa en Mastercard), PayPal, en betalen op factuurbasis. Neem contact op met onze klantenservice als u wilt betalen op factuurbasis.

Betaalmogelijkheden iDeal Creditcard Paypal

 • Betalen met iDeal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kun u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

 • Betalen met creditcard

Bij De Roos BV kunt u met uw creditcard betalen. De Roos BV accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

 • Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf of instelling nog geen debiteurennummer van ons gehad, dan kunt u bellen met onze Klantenservice 020-6168685. Particulieren kunnen achteraf betalen, zie onze voorwaarden.

 • Betalen met PayPal

Wat is PayPal?
Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op het account. Geld storten van uw account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk.

Hoe werkt betalen met PayPal?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal account afgeschreven.


Retourneren

Retourbeleid
Op producten met een beperkte houdbaarheid is het herroepingsrecht niet van toepassing. Bloemen, fruitmanden en taarten kunnen daarom niet geretourneerd worden. Zie hiervoor ook artikel 10.4 van onze algemene voorwaarden

Voor andere artikelen geldt het herroepingsrecht. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Klachten

Klachtenafhandeling
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze contactgegevens vindt u in de footer onderaan deze pagina. Onze medewerkers van de klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht heter meer tijd nodig zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar De Roos Geschenken B.V. bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express