Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Louis Roederer champagne

Louis Roederer

De champagnes van Louis Roederer zijn voor 70% gemaakt van druiven van eigen wijngaarden. Het champagnehuis van Louis Roederer heeft een naam hoog te houden van zeer hoge kwaliteit van heldere champagne. Het is opgericht onder de naam Dubois Père & Fils in het jaar 1776. Pas in 1833 werd de naam veranderd in Louis Roederer. Het is gevestigd in Reims in Frankrijk. 

Wilt u champagne laten bezorgen als cadeau in Amsterdam? Bestel voor 13.00 uur uw champagne en het wordt dezelfde dag nog geleverd in Amsterdam. Wij bezorgen ook buiten Amsterdam met als levertijd één dag als de champagne voor 17.00 uur is besteld.

Champagnehuis Louis Roederer

Een champagnehuis, opgericht in 1833. Het champagnehuis van Louis Roederer is gevestigd in Reims in Frankrijk. Louis Roederer perfectioneerde zijn champagnes op een visionaire manier. Een unieke stijl, smaak en karakter werd aan de Louis Roederer champagne toegevoegd. Louis Roederer staat ook wel bekend al hét prestigieuze champagnehuis. Het staat voor topkwaliteit. Met ruim 214 hectare aan wijngaard, kan Louis Roederer voor 66 procent aan druiven in eigen behoeften voorzien. De vintage champagnes laat Roederer enige tijd op eigen vaten rijpen. Het gebruik van de Pinot Noir druif zorgt ervoor dat het Champagnehuis van Louis Roederer, net als Krug, G.H. Mumm en Veuve Clicquot tot de pinot noir-huizen behoord. 

Louis Roederer champagne

Doordat bij Louis Roederer ruim 66% van de druiven van eigen wijngaard komen, hebben ze uitstekende controle over de kwaliteit. Louis Roederer Cristal champagne is een echte klassieker. It's magic! De beste selectie van de zeven wijngaarden. Ook de Louis Roederer Brut Premier mag niet vergeten worden. Diepgang en complexiteit kenmerken deze prachtige champagne. Vier lange jaren op fles gerijpt en heeft een geheel eigen karakter.

Louis Roederer champagne bestellen en laten bezorgen

Wereldwijd een spraakmakende champagne onder de liefhebbers. Bestel de Louis Roederer champagne bij ons veilig online. De champagne flessen zijn tevens perfect om te geven als geschenk, maar ze zijn ook geweldig om te krijgen. Verpakt in een luxe doos. Hiermee verrast u uzelf, uw geliefde, vrienden of collega's gegarandeerd. Bestel de Louis Roederer champagne bij ons online en het wordt op het gewenste adres afgeleverd. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express