Gemiddelde waardering van 10 (4 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Rouwbiedermeier bestellen

Rouwbiedermeiers

Een rouwbiedermeier is er in verschillende kleuren en bloemsoorten te bestellen. De bloemen van een rouwbiedermeier blijven lang goed omdat ze gestoken zijn in oasis. Een biedermeier is zeer geschikt om naast de kist te zetten. Hierdoor wordt de overledene geëerd, de nabestaande gesteund of geeft u uiting van verdriet om het verlies.

Bestelt u voor een adres in Amsterdam? Dan bezorgen wij uw rouwbiedermeier dezelfde dan nog. Wilt u de biedermeier laten bezorgen buiten Amsterdam, dan geldt het voor 17.00 uur besteld, morgen geleverd. 

20 producten in 'Rouwbiedermeiers'

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Rouwbiedermeier, een prachtig rouwstuk

Bent u op zoek naar een geschikt rouwarrangement? De Roos bloemisten biedt prachtige rouwbiedermeiers. Rouwbiedermeiers zijn prachtige ronde rouwstukken gestoken in oasis. Rouwbiedermeiers gestoken in oasis zijn langer houdbaar en daardoor zeer geschikt als grafstuk of kistbedekking.

Een rouwbiedermeier bloemstuk is te bestellen in diverse kleuren en maten. Zoek u een rouwstuk in hartvorm of heeft u een andere specifieke wens? Ontdek onze categorie met rouwbloemen voor het juiste rouwstuk.    

Rouwbiedermeier met lint

Een rouwbiedersmeier bloemen zijn iets zeer persoonlijks. Een rouwbiedermeier personaliseert u met een mooie kaart, persoonlijke boodschap en een rouwlint. Op een rouwlint schrijft u uw laatste groet aan de overledene. Maar het is zeker ook een mooi gebaar naar de nabestaande. Het rouwlint bestaat uit twee slippen, maar een derde slip is ook mogelijk. 

Rouwbiedermeier bestellen en laten bezorgen

De Roos bloemisten hecht grote waarde aan een correcte en tijdige bezorging van uw rouwbiedermeier. Geef bij het bestellen de afleverdatum en het tijdstip van de uitvaart aan. Dient bezorging morgen plaats te vinden of een andere dag? Bestel dan voor 17.00 uur uw rouwbiedermeier. Wij leveren op elke gewenste locatie in Nederland. Wij bezorgen rouwbiedermeiers ook bij het uitvaartcentrum.

Rouwbiedermeiers vandaag voor 13.00 uur bestelt, kunnen vandaag nog worden bezorgd in Amsterdam en omgeving.