Gemiddelde waardering van 9 (41 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Boeketten met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Rouwboeket bestellen

Rouwboeketten

Bij De Roos bloemisten vindt u een bijzondere collectie rouwboeketten welke met zorg worden samengesteld. Personaliseer uw rouwboeket met een lint waar u uw laatste groet aan de overledene kunt overbrengen. Laat u uw boeket bij de nabestaande bezorgen? Kies dan voor het tekstkaartje om uw persoonlijke boodschap op te zetten.

Indien u voor 13.00 uur uw rouwboeket bestelt, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd op locatie in Amsterdam. Voor de overige regio in Nederland, kunt u het rouwboeket voor 17.00 uur bestellen en dan leveren wij het af op het gewenste afleveradres.

10 producten in 'Rouwboeketten'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Rouwboeketten voor een gebaar van liefde en een blijk van medeleven

Naast het geven van bloemen op blije en vrolijke momenten, zijn bloemen ook op hun plaats voor de verdrietige momenten. Steek nabestaanden een hart onder de riem met een prachtig rouwboeket. De Roos bloemisten helpt u graag bij het online kiezen van het juiste rouwboeket.

Rouwboeketten zijn zeer geschikt om te schenken aan de nabestaanden van de overledene. Rouwboeketten zijn niet gestoken in oasis en hierdoor beperkter houdbaar. Indien het rouwboeket langer vers gehouden dient te worden is het aan te raden deze op water te zetten.

De Roos bloemisten biedt een ruime variatie aan van staande en liggende rouwboeketten. Is een sprake van het droevige verlies van een kind of baby? Dan is dit rouwboeket met beer een warm en liefdevol gebaar om te geven. 

Rouwboeket met lint en tekst

Het is natuurlijk het mooiste om een laatste groet aan de overledene mee te geven. Dit kunt u doen door een lint met tekst bij het rouwboeket te voegen. Bij het bestellen van het rouwboeket vult u eenvoudig de tekst in die wij op het lint mogen drukken. U kunt tot drie rouwlinten met persoonlijke boodschap toevoegen aan uw boeket. Standaard leveren wij een bloemistenkaart met uw eigen persoonlijke boodschap.

Rouwboeket bestellen en laten bezorgen

Bij De Roos bloemisten bestelt u eenvoudig uw rouwboeket online. Wij versturen uw rouwboeket naar elke gewenste locatie in Nederland op het door uw gewenste tijdstip. Indien u voor 17.00 uur besteld, bezorgen wij uw rouwboeket de volgende dag (alleen op werkdagen).

Vandaag nog uw rouwboeket laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Indien u voor 13.00 uur bestelt, bezorgen wij uw rouwboeket vandaag nog (alleen op werkdagen).