Rouwboeket bestellen

Bij De Roos bloemisten vindt u een bijzondere collectie rouwboeketten welke met zorg worden samengesteld. Personaliseer uw rouwboeket met een lint waar u uw laatste groet aan de overledene kunt overbrengen. Laat u uw boeket bij de nabestaande bezorgen? Kies dan voor het tekstkaartje om uw persoonlijke boodschap op te zetten.

Indien u voor 12.00 uur uw rouwboeket bestelt, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd op locatie in Amsterdam.

11 produkten gevonden in 'Rouwboeketten'

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Rouwboeketten voor een gebaar van liefde en een blijk van medeleven

Steek nabestaanden een hart onder de riem met een prachtig rouwboeket. De Roos bloemisten helpt u graag bij het online kiezen van het juiste rouwboeket.

Rouwboeketten zijn zeer geschikt om te schenken aan de nabestaanden van de overledene. Rouwboeketten zijn niet gestoken in oasis en hierdoor beperkter houdbaar. Indien het rouwboeket langer vers gehouden dient te worden is het aan te raden deze op water te zetten.

De Roos bloemisten biedt een ruime variatie aan van staande en liggende rouwboeketten. Is een sprake van het droevige verlies van een kind of baby? Dan is dit rouwboeket met beer een warm en liefdevol gebaar om te geven. 

Rouwboeket met lint en tekst bestellen?

U kunt tot drie rouwlinten met persoonlijke boodschap toevoegen aan uw boeket. Standaard leveren wij een bloemistenkaart met uw eigen persoonlijke boodschap.

Rouwboeket online bestellen en laten bezorgen?

Bij De Roos bloemisten bestelt u eenvoudig uw rouwboeket online. Wij versturen uw rouwboeket naar elke gewenste locatie in Nederland op het door uw gewenste tijdstip. Indien voor 17.00 uur besteld, bezorgen wij uw rouwboeket de volgende dag (alleen op werkdagen).

Vandaag nog uw rouwboeket laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Indien u voor 12.00 uur bestelt bezorgen wij uw rouwboeket vandaag nog (alleen op werkdagen).