Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.
De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Taittinger champagne

Taittinger

Familiebedrijf Taittinger is een van de weinige familiebedrijven in de Champagne, geleid door Pierre Emmanuel Taittinger. Samen met dochter Vitalie (Marketing) en zoon Clovis (Export) leidt hij het champagnehuis vanuit Reims. De wijnmaker en kwaliteitsbewaker van de blends bij Taittinger is Loïc Dupont, die al 25 jaar werkzaam is bij het bedrijf.

Bestel uw Taittinger champagne voor 13.00 uur en het wordt dezelfde dag nog geleverd in de regio Amsterdam. Buiten Amsterdam leveren wij de volgende dag, indien deze besteld is voor 17.00 uur.

7 producten in 'Taittinger'

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Taittinger champagne

Het champagnehuis Taittinger maakt prachtig elegante champagnes. Grotendeels van de Taittinger champagnes bestaan uit Chardonnay en dat zorgt voor een mooie rijke smaak. De kwaliteit van het bedrijf en de champagnes zijn gebaseerd op de kwaliteit van de familie Taittinger. De Taittinger Brut champagne is een subtiele en expressieve champagne. Een prachtige champagne met een compleet aroma van fruittonen. Een heerlijk bruisend en feestelijk aperitief!

De Taittinger Rose is een geweldige champagne voor op de zomerse avonden. Een vrouwelijke champagne met een charmante en verleidelijke smaakbeleving. Bestel de Taittinger Rose voor een feestelijke gebeurtenis! Het ontkurken van de fles is alleen al een hele beleving. Het is een champagne met een zachte frisse smaak en heeft een heerlijke aroma van lentebloesem en rijpe vruchten. Dat wordt genieten!

Taittinger champagne bestellen & laten bezorgen

Bestel de Taittinger Champagne eenvoudig online op Deroosbv.com en het wordt diezelfde dag nog verzonden. Gevestigd in regio Amsterdam en heeft u voor 13.00 uur besteld? Dan wordt de Taittinger Champagne diezelfde dag zelfs nog op het gewenste adres afgeleverd. Ideaal toch? Buiten de regio Amsterdam wordt het netjes de volgende dag geleverd. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express