Kistbedekking bloemstukken

Met de kistbedekking bloemstukken is de kist volledig bedekt onder de bloemen. De kistbedekking kan uit allerlei bloemen bestaan, maar u kunt ook voor één soort bloem kiezen. Personaliseer uw kistbedekking met een persoonlijke boodschap of tekst door een lint erbij te bestellen. 

9 produkten gevonden in 'Kistbedekking'

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Kistbedekking bloemen bestellen

Maak een keuze voor de geschikte bloemen die passen bij de overledene. U kunt kiezen voor kistbedekking bestaande uit stijlvolle rozen, orchideeën of een speciaal samengesteld bloemstuk in de kleur naar keuze.

De afmetingen van de kistbedekking varieren per product. Indien u een kleiner bloemstuk wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken het bloemstuk graag voor u op maat.

Kistbedekking met lint

Als laatste groet kunt u een persoonlijk boodschap toevoegen op lint. Aan het bloemstuk kunt u twee slippen toevoegen met tekst. Indien gewenst kunt u ook nog een extra lint toevoegen. 

Levering op locatie

U kunt uw kistbedekking laten leveren op locatie bij het uitvaartcentrum. Wij zorgen dat uw bestelde bloemstuk netjes en tijdig op de afgesproken locatie en tijd wordt geleverd. Indien u voor 17:00 uur besteld, kunnen wij de volgende dag al leveren.