Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Kistbedekking bloemstukken

Kistbedekking

Met de kistbedekking bloemstukken is de kist volledig bedekt onder de bloemen. De kistbedekking kan uit allerlei bloemen bestaan, maar u kunt ook voor één soort bloem kiezen. Personaliseer uw kistbedekking met een persoonlijke boodschap of tekst door een lint erbij te bestellen.

In regio Amsterdam leveren wij kistbedekking nog dezelfde dag, indien u voor 13.00 uur heeft besteld. Buiten Amsterdam bezorgen wij direct de daaropvolgende dag, indien u de kistbedekking voor 17.00 uur heeft besteld. U kunt ook een andere dag kiezen bij het bestellen van de bloemen.

10 producten in 'Kistbedekking'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Kistbedekking bloemen bestellen

Maak een keuze voor de geschikte bloemen die passen bij de overledene. U kunt kiezen voor kistbedekking bestaande uit stijlvolle rozen, orchideeën of een speciaal samengesteld bloemstuk in de kleur naar keuze. In assortiment vindt u verschillende prachtige kistbedekkingen. De bedekking zorgt voor aankleding van de kist en is een mooi laatste gebaar. Rouwstukken, rouwboeketten en kistbedekkingen zijn iets persoonlijks en wij zorgen er dan ook graag voor dat dit tot in de puntjes verzorgd is. 

De afmetingen van de kistbedekking variëren per product. Indien u een kleiner bloemstuk wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken het bloemstuk graag voor u op maat.

Kistbedekking met lint

Als laatste groet kunt u een persoonlijk boodschap toevoegen op lint. Aan het bloemstuk kunt u twee slippen toevoegen met tekst. Indien gewenst kunt u ook nog een extra lint toevoegen. Met een derde lint heeft u voldoende ruimte om uw laatste groet en eventuele namen te laten bedrukken. 

Kistbedekking bezorgen op locatie

U kunt uw kistbedekking laten leveren op locatie bij het uitvaartcentrum. Wij zorgen dat de kistbedekking netjes en tijdig op de afgesproken locatie wordt geleverd. Indien u voor 17:00 uur besteld, kunnen wij de volgende dag al leveren. In regio Amsterdam bezorgen wij de kistbedekking dezelfde dag, indien u voor 13.00 uur heeft besteld.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express