Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Krug champagne

Krug

Krug wordt gezien als hét kroonjuweel onder de champagnes. Krug is in 1843 opgericht door Joseph Krug. De smaak van Krug is rijk, vol en krachtig. Krug kan voor ieder bijzonder moment ontkurkt worden. Het rijpen en gisten gebeurd in vaten van eikenhout. De kwaliteit van Krug is zeer exclusief en dat maakt Krug hét kroonjuweel.

De Roos heeft zeer kwaliteit volle flessen champagne van Krug. Wilt u de fles champagne laten bezorgen? Personaliseer dan uw cadeau met een gratis kaartje of brief met persoonlijk tekst. De champagne wordt verstuurd in een feestelijk en luxe verpakking. Voor 13.00 uur besteld. wordt uw champagne dezelfde dag nog bezorgd in Amsterdam. Buiten Amsterdam is het voor 17.00 besteld, volgende dag geleverd.

2 producten in 'Krug'

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Champagnehuis Krug

Een klein, maar een bijzonder en belangrijk champagnehuis. Ruim 170 jaar geleden volgde Joseph Krug zijn pad en maakte een geweldige champagne. Plezier was voor hem de essentie van het maken van champagne. Het productieproces van Krug champagnes begint met een strenge collectie van druiven die aan de 'Krug eisen' voldoen. Het hoge niveau van de smaak van Krug wordt door een lange rijpingsperiode bereikt.

Krug champagne

Tot op de dag van vandaag staan de Krug champagnes bekend om prestige champagnes. Smaakvolle champagnes met zorg en liefde gemaakt. Het is werkelijk genieten van een volle champagnesmaak. De intensiteit en elegantie waarborgd de stijl van de Krug champagnes. Een prachtige champagne voor de speciale momenten. Een champagne cadeau om iemand goed mee te verrassen. Geef de Krug champagne als cadeau om iets te bedanken, te feliciteren of geluk te wensen. De Krug Grande Cuvée is een uitstekende champagne voor een feestelijke gelegenheid. Of wordt het de Krug Rosé? De exotische aroma's van wilde bessen, gember en een vleugje peper brengen een zomerse avond tot leven. Geniet zelf van deze bijzondere champagne of geef de Krug champagne cadeau.

Krug champagne bestellen & laten bezorgen

Ideaal! Voor de stijlvolle Krug champagnes hoef je de deur niet meer uit. Je bestelt namelijk de flessen gemakkelijk online op Deroosbv.com. De Krug champagne flessen worden geleverd in een luxe doos en zijn daarom ook ideaal om als geschenk te geven. Overigens zijn de Krug champagnes niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Woonachtig in Amsterdam en bestel je de Krug champagne voor 13.00 uur? Dan heb je hem dezelfde dag nog in huis! En anders wordt hij de volgende dag netjes op het opgegeven adres afgeleverd.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express