Krug champagne

Krug wordt gezien als hét kroonjuweel onder de champagnes. Krug is in 1843 opgericht door Joseph Krug. De smaak van Krug is rijk, vol en krachtig. Krug kan voor ieder bijzonder moment ontkurkt worden. Het rijpen en gisten gebeurd in vaten van eikenhout. De kwaliteit van Krug is zeer exclusief en dat maakt Krug hét kroonjuweel.

De Roos heeft zeer kwaliteit volle flessen champagne van Krug. Wilt u de fles champagne laten bezorgen? Personaliseer dan uw cadeau met een gratis kaartje of brief met persoonlijk tekst. De champagne wordt verstuurd in een feestelijk en luxe verpakking. Voor 12.00 uur besteld. wordt uw champagne dezelfde dag nog bezorgd in Amsterdam. Buiten Amsterdam is het voor 17.00 besteld, volgende dag geleverd. 

2 produkten gevonden in 'Krug'

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Krug Champagne

Ruim 170 jaar geleden volgde Joseph Krug zijn pad en maakte een geweldige champagne. Plezier was voor hem de essentie van het maken van champagne. Tot op de dag van vandaag staan de Krug champagnes bekend om prestige champagnes. Smaakvolle champagnes met zorg en liefde gemaakt. Het is werkelijk genieten van een volle champagnesmaak. De intensiteit en elegantie waarborgd de stijl van de Krug champagnes. Een prachtige champagne voor de speciale momenten. 

Krug Champagne bestellen & laten bezorgen

Ideaal! Voor de stijlvolle Krug champagnes hoef je de deur niet meer uit. Je bestelt namelijk de flessen gemakkelijk online op Deroosbv.com. De Krug champagne flessen worden geleverd in een luxe doos en zijn daarom ook ideaal om als geschenk te geven. Overigens zijn de Krug champagnes niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Woonachtig in Amsterdam en bestel je de Krug champagne voor 12.00 uur? Dan heb je hem dezelfde dag nog in huis! En anders wordt hij de volgende dag netjes op het opgegeven adres afgeleverd.