Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Geboorte bloemen & cadeaus

Geboorte

Is er een baby geboren en bent u op zoek naar een leuke manier om de kersverse ouders te feliciteren? Bestel een van onze geboorteboeketten met een leuk knuffelbeertje of kies een mooi boeket uit en laat er een leuke knuffel van Happy Horse bij bezorgen, een origineel kraamcadeau! De schattige knuffeltjes van Happy Horse doen het altijd goed als cadeau, of bestel een leuke Nijntje knuffel bij een boeket. Wij raden aan om even naar ons speciaal opgestelde geboorte boeketten te kijken. Dit is een combinatie van een knuffel en een leuk bloemetje. Wilt u het toch iets eenvoudiger houden, dan hebben we prachtige geboorte bloemen staan. Hiermee verrast u de kersverse ouders gegarandeerd!

52 producten in 'Geboorte'

Van hoog naar laag sorteren

52 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

52 artikel(en)

Een nieuw wondertje geboren? Feliciteer met geboorte bloemen!

Nieuw leven, het blijft een wonderlijke gebeurtenis. Wonderlijke gebeurtenissen daar hoort natuurlijk een wonderlijk cadeau bij. Geboorte bloemen zijn uitermate geschikt om nieuw leven te vieren. Jongetje of meisje? Roze, blauw of neutraal. De Roos bloemisten heeft prachtige geboorte bloemen en cadeaus. Feliciteer uw vrienden, familielid of collega met een prachtig geboorte boeket. 

Geboorte bloemen met cadeau

Geboorte van een kleine dreumis is een bijzondere en vrolijke gebeurtenis. De Roos bloemisten heeft de vrolijkste geboorte boeketten om het huis van de kersverse papa en mama op te fleuren. Geboorte bloemen zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren, diverse maten en zelfs met schattige knuffels of een lekkere taarten

Die kleine uk heeft natuurlijk nog niets aan zo’n geboorte boeket. De Roos bloemisten heeft daarom ook leuke geboorte cadeaus voor baby’s. Een leuk en compleet geboorte cadeau is dit biedermeier geboorte boeket met knuffel voor jongens en meisjes. De ouders genieten van de prachtige geboorte bloemen en de de kleine spruit van zijn of haar zachte knuffel. 

Geboorte bloemen bestellen en laten bezorgen

Onze gebroote bloemen komen verse van de veiling en worden door onze binders samengesteld. Voeg bij het boeket een gratis wenskaartje om het boeketcadeau extra persoonlijk te maken. Bloemen online bestellen en laten bezorgen doet u eenvoudig bij ons online, 

Bij De Roos bloemisten bestelt u geboorte bloemen veilig en snel online. Wij bezorgen de geboorte bloemen in héél Nederland, ook in het ziekenhuis.

Vandaag uw geboorte bloemen laten bezorgen in Amsterdam en omgeving? Bestel vandaag uw geboorte boeket voor 13.00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling vandaag nog (alleen op werkdagen).

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express