Cadeau bezorgen

Heeft u iets te vieren? Wilt u iemand bedanken of wilt u zomaar iemand een cadeautje sturen? De Roos in Amsterdam heeft een groot assortiment aan cadeautjes, van knuffels en chocolade tot taart en wijn. Ook fruitmanden zijn op dit moment zeer populair. Alle cadeau's zijn te combineren. Wilt u er ook een bloemetje bij doen? Dan combineren wij het geschenk met elkaar tot een mooi cadeautje.

36 produkten gevonden in 'Cadeau bezorgen'

Van hoog naar laag sorteren

113 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

113 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De leukste cadeaus bestelt u bij De Roos bloemisten

De Roos bloemisten is sinds 1927 een begrip als het gaat om bloemen. Bekend staan wij om ons schitterende boeketten, rozen en bloemstukken. Maar er is meer… De Roos heeft superleuke cadeaus om los of om in combinatie met bloemen te bestellen.

Een bloemen cadeau maakt u compleet met één van onze vazen. Ontdek ook de smaakvolle cadeaus in de categorieën chocolade en taarten. Lekker en boordevol vitamines zitten onze populaire fruitmanden. Liever een lekkere fles bubbels of een bijzondere wijn? Bekijk onze mooie selectie wijnen en champagnes.

Ook voor kinderen hebben wij leuke cadeaus. Laat ze lachen met één van onze schattige zachte knuffels. Nog steeds niet gevonden wat u zocht? Met één van onze leuke cadeaubonnen zit u altijd goed!

Cadeaus bestellen en laten bezorgen

Bij De Roos bloemisten bestelt u eenvoudig bloemen en cadeaus online. Bestel voor 12.00 uur, dan bezorgen wij uw cadeau morgen in héél Nederland (alleen op werkdagen).

Vandaag uw cadeau laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Bestel voor 12.00, dan bezorgen wij uw bestelling vandaag nog (alleen op werkdagen).