Rouwstukken

De Roos is al tientallen jaren bekend met rouwstukken en wij zijn een begrip in Amsterdam. Rouwstukken lijken erg veel op rouwbiedermeiers. Deze grafstukken hebben een puntige vorm aan één zijde. Daarom worden de rouwarrangementen ook wel druppelvormige rouwstukken genoemd. De rouwstukken kunnen gemaakt worden van verschillende soorten bloemen en kleuren. Personaliseer uw rouwstuk met een lint of kaartje met uw eigen tekst of boodschap. Heeft u speciale wensen voor het bloemstuk? Neem gerust contact met ons op en wij zijn u zoveel mogelijk van dienst. 

De Roos zal zorgvuldig omgaan met uw bestelling en op tijd leveren op locatie. 

27 produkten gevonden in 'Rouwstukken'

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Rouwstukken, voor een liefdevol afscheid

Bij De Roos bloemisten bestelt u de prachtigste rouwbloemen in elke gewenste vorm, kleur of stijl. Rouwstukken zijn druppelvormig of ovaal en gestoken in oasis. Een rouwstuk wordt vaak bij de overledene of op de kist geplaatst. Bij De Roos bloemisten kunt u kiezen uit een ruime variëteit aan bloemen en kleuren.

Geliefd is dit rouwstuk met orchidee. Passend want orchideeën staan voor liefde, schoonheid en kracht. Bent u specifiek op zoek naar een wit rouwboeket? Bekijk dan dit schitterende druppelvormige rouwstuk met witte rozen. Ronde rouwstukken kunt u vinden in de categorie biedermeiers

Roustukken in de vorm van een hart of vlinder vind u in de categorie met bijzondere vormen. Het personaliseren van uw rouwstuk doet u met een lint met persoonlijke boodschap en/of luxe kaart.

Rouwstuk bestellen en laten bezorgen op uw voorkeurs locatie, datum en tijdstip

Een rouwstuk bestellen en laten bezorgen? De Roos bloemisten staat voor een correcte en tijdige bezorging van uw rouwstuk. U kunt eenvoudig de locatie, datum en het tijdstip van bezorging aangeven. Uw bestelling morgen laten bezorgen op locatie (alleen op werkdagen)? Bestel uw rouwstuk voor 17.00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling op de door u gewenste locatie.

Rouwstuk laten bezorgen in Amsterdam en omgeving?

Bestel voor 12.00 uur, indien gewenst bezorgen wij het rouwstuk vandaag nog in Amsterdam en omgeving (alleen op werkdagen).