Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.
De bezorgers brengen de bloemen tot bij de voordeur en komen niet in huis.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Rouwstuk met lint bestellen

Rouwstukken

De Roos staat al ruim 90 jaar bekend om het samenstellen van rouwstukken en daarmee zijn wij een vertrouwd adres in Amsterdam. Rouwstukken zijn vergelijkbaar met rouwbiedermeiers. Deze grafstukken hebben een puntige vorm aan één zijde. Daarom worden de rouwarrangementen ook wel druppelvormige rouwstukken genoemd. De rouwstukken kunnen gemaakt worden van verschillende soorten bloemen en kleuren. Maak het rouwstuk persoonlijk met een lint of kaartje met een eigen tekst of boodschap. Heeft u speciale wensen voor het rouwstuk? Er is veel meer mogelijk dan we hier kunnen laten zien. Bel voor meer informatie: 020-6168685

37 producten in 'Rouwstukken'

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Rouwstukken voor een liefdevol afscheid

Bij De Roos bloemisten bestelt u prachtige rouwbloemen in elke gewenste vorm, kleur of stijl. Rouwstukken zijn druppelvormig of ovaal en gestoken in oasis. Een rouwstuk wordt vaak op of naast de kist geplaatst. Bij De Roos bloemisten kunt u kiezen uit een ruime variëteit aan bloemen en kleuren.

Geliefd is dit rouwstuk met orchidee. Passend want orchideeën staan voor liefde, schoonheid en kracht. Bent u specifiek op zoek naar een wit rouwstuk? Bekijk dan dit stijlvolle druppelvormige rouwstuk met witte rozen. Ronde rouwstukken kunt u vinden in de categorie rouwbiedermeiers

Rouwstukken in de vorm van een hart of vlinder vindt u in de categorie rouwstukken met bijzondere vormen. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld een rouwhart, een rouwstuk in de vorm van een vlinder of een kruis rouwstuk. 

Een laatste groet

Het personaliseren van uw rouwstuk doet u met een lint met persoonlijke boodschap en/of luxe kaart. Kies het rouwstuk dat u graag wilt bestellen en kies er voor om een lint toe te voegen. U kunt direct de tekst voor op het lint invoeren. Het rouwlint voor aan het rouwstuk bestaat uit 2 slippen. Is dit niet voldoende? Kies er dan voor om een extra slip toe te voegen. Zo heeft u voldoende ruimte om een laatste groet en eventueel namen in te vullen. 

Rouwstuk bestellen en laten bezorgen

Een rouwstuk bestellen en laten bezorgen? De Roos bloemisten staat voor een correcte en tijdige bezorging van uw rouwstuk. U kunt eenvoudig de locatie, datum en het tijdstip van bezorging aangeven. Wanneer u uw rouwstuk voor 17.00 uur besteld, bezorgen wij uw bestelling de volgende dag op de door u gewenste locatie.

Rouwstuk in regio Amsterdam laten bezorgen

Indien u voor 13:00 uur besteld, kunnen wij het rouwstuk dezelfde dag nog leveren in Amsterdam en omgeving (alleen op werkdagen). De Roos gaat zorgvuldig om met uw bestellen en zorgen voor een nette en tijdige levering op elk gewenste locatie. Wij bezorgen rouwstukken ook direct bij uitvaartcentra.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express