Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Chocolade cadeau versturen

Chocolade

Chocolade versturen als cadeau om iemand te feliciteren, bedanken of gewoon zomaar. Maak uw cadeau echt compleet met een mooie bos rozen of een lekkere fles wijn. De fairtrade chocolade van Tony's Chocolonely of een heerlijke Merci is altijd een succes.

Wilt u de chocolade laten bezorgen in Amsterdam? Voor 13.00 uur besteld, word het op dezelfde dag nog geleverd (met uitzondering van de chocolade taart). Wij bezorgen uw chocolade ook buiten de regio Amsterdam, voor 17.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Overheerlijke chocolade cadeaus 

Lekkere chocolade cadeaus bestelt u snel en eenvoudig bij ons online. Wie houdt nou niet van overheerlijke chocolade? Een chocolade cadeau is perfect geschikt om iemand goed mee in het zonnetje te zetten. Wilt u iemand feliciteren, bedanken of geluk wensen? Dan is chocolade versturen geen gek idee! Het is namelijk een geweldig cadeau om te mogen ontvangen. Bovendien is ook super leuk om een chocolade cadeau te geven. 

Genoeg keuze uit chocolade cadeaus

De Roos bloemisten heeft diverse soorten en smaken chocolade in het assortiment. Populaire chocolade welke wij dagelijks versturen zijn repen Tony Chocolonely in de smaken puur en melk. Bedanken doet u met Merci Finest Selection. Extra warm en liefdevol maakt u uw chocolade cadeau met Milka chocolade die met Valentijnsdag verkrijgbaar is in een hartvormig doosje of I love Milka chocolade bonbons. 

Aanvullende cadeaus

U kunt uw chocolade cadeau compleet maken door er eventueel andere cadeaus aan toe te voegen. Bijvoorbeeld chocolade combineren met een prachtig bos bloemen? Verblijdt de ontvanger met deze schitterende bos rozen met Merci chocolade. 

Standaard leveren wij een leuk kaartje mee, maak deze helemaal persoonlijk met een leuke boodschap. Meer leuke geschenkideeën? Check alle cadeaus van De Roos bloemisten.

Chocolade versturen en laten bezorgen

Bestel nu uw chocolade cadeau in diverse smaken en merken bij De Roos bloemisten. Doet u dit voor 17.00 uur, dan bezorgen de chocolade morgen op het gewenste afleveradres.

Vandaag nog uw chocolade cadeau laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Bestel uw chocolade cadeau voor 13.00 uur, dan bezorgen wij vandaag nog.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express