Chocolade cadeau versturen

Chocolade versturen als cadeau om iemand te feliciteren, bedanken of gewoon zomaar. Maak uw cadeau echt compleet met een mooie bos rozen of een lekkere fles wijn. De fairtrade chocolade van Tony's Chocolonely of een heerlijke Merci is altijd een succes. 

Wilt u de chocolade laten bezorgen in Amsterdam? Voor 12.00 uur besteld, word het op dezelfde dag nog geleverd (met uitzondering van de chocolade taart). Wij bezorgen uw chocolade ook buiten de regio Amsterdam, voor 17.00 uur besteld en uw volgende dag bezorgd.

10 produkten gevonden in 'Chocolade'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Overheerlijke chocolade cadeaus 

Lekkere chocolade cadeaus bestelt u bij De Roos bloemisten. Wie houdt nou niet van overheerlijke chocolade. Een chocolade cadeau is perfect geschikt om iemand goed mee in het zonnetje te zetten.

De Roos bloemisten heeft diverse soorten en smaken chocolade in het assortiment. Populaire chocolade welke wij dagelijks versturen zijn repen Tony Chocolonely in de smaken puur: melk, hazelnoot en melk noga. Bedanken doet u met Merci Finest Selection. Extra warm en liefdevol maakt u uw chocolade cadeau met Milka chocolade verkrijgbaar in een hartvormig doosje of I love Milka chocolade bonbons.

Chocolade combineren met een prachtig bos bloemen? Verblijdt de ontvanger met deze schitterende bos rozen met Merci chocolade.

Standaard leveren wij een leuk kaartje mee, maak deze helemaal persoonlijk met een leuke boodschap. Meer leuke geschenkideeën? Check alle cadeaus van De Roos bloemisten.

Merci, Tony Chocolonely en andere lekkere chocolade versturen en laten bezorgen

Bestel nu uw chocolade cadeau in diverse smaken en merken bij De Roos bloemisten. Doet u dit voor 17.00 uur, dan bezorgen wij morgen uw chocolade cadeau morgen.

Vandaag nog uw chocolade cadeau laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Bestel uw chocolade cadeau voor 12.00 uur, dan bezorgen wij vandaag nog.