Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Boeket bloemen bezorgen

Boeket bloemen

Bestel uw boeket bloemen voor 13:00 uur en wij bezorgen dezelfde dag nog. Dagelijks vers van de veiling en gemaakt door onze eigen bloembinders. Maak uw keuze uit onze bijzonder kleurrijke boeketten, mooie veldboeketten voor elke gelegenheid.

Verstuur een bloemetje en maak uw cadeau compleet met een persoonlijk kaartje, een mooie vaas of een goede fles wijn. Wij bezorgen bloemen in heel Nederland, laat je verrassen door onze stijlvolle boeketten!

49 producten in 'Boeket bloemen'

Van hoog naar laag sorteren

49 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

49 artikel(en)

Een prachtig vers boeket bezorgen voor elke gelegenheid

De Roos Bloemisten is al jaren een begrip in omgeving Amsterdam voor kwalitatieve en bijzondere boeketten en bloemstukken. Dagelijks vers van de veiling en met zorg samengesteld door onze eigen bloembinders. Maak uw keuze uit onze bijzonder kleurrijke boeketten, mooie veldboeketten en plukboeketten of speciale gelegenheids boeketten. Verstuur gemakkelijk een boeket bloemen en maak uw cadeau compleet met een persoonlijk kaartje, een mooie vaas of een goede fles champagne.

Een mooie boeket bloemen laten bezorgen doet het altijd goed! Een eenvoudig boeketje of een luxe en grote bos bloemen online bestellen? Bij De Roos bloemisten vindt u altijd een geschikt boeketcadeau met kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling. Zo garanderen wij maximaal plezier van elk boeket. Maak een keuze uit de prachtige kleurrijke bloemen en speciaal samengestelde seizoensboeketten. Bestel eenvoudig en snel een gevarieerd boeket voor elke gelegenheid. 

Boeketcadeau

Er is altijd wel geen gelegenheid om een boeketcadeau te versturen. Is er iemand jarig, wilt u iemand geluk wensen, bedanken of beterschap wensen. Met een boeketcadeau verrast u degene gegarandeerd. Een boeketcadeau is daarnaast niet alleen leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Iemand nog meer in de watten leggen? Verstuur prosecco, een chocolade cadeau of laat een taart bezorgen

Plukboeket bestellen

Ze zijn hip & trendy. De plukboeketten zijn een kleurrijke en vrolijke toevoeging aan iedere ruimte. Laat een plukboeket bezorgen voor bijzondere gelegenheden. Verstuur een plukboeket als felicitatie, bedankje of zomaar! Een plukboeket wordt samengesteld van diverse bloemen uit het seizoen. Zo kunnen de bloemen in de zomer verschillen van de bloemen in de winter. Maar het plukboeket wordt gegarandeed een plaatje! De speelse combinatie van bloemen maakt het een bijzonder boeket. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen. 

Veldboeket bestellen

Een veldboeket vol met seizoensbloemen. De schoonheid van de bloemen komt in een veldboeket helemaal tot zijn recht. Een veldboeket ziet er vaak wat slordig en chaotisch, maar dat zorgt juist voor een super leuk en speels effect. Veldboeketten zijn net als plukboeketten helemaal hip & trendy en brengt echt een frisse sfeer in de ruimte. Wilt u een veldboeket bezorgen? Dat kan! Een veldboeket is een geweldig boeketcadeau om iemand mee te verrassen voor zijn of haar verjaardag, om iemand beterschap te wensen of gewoon zomaar. 

Zeg het met bloemen! 

Veel bloemen hebben een betekenis. Op onze bloemsoorten pagina vind je alle informatie over verschillende bloemsoorten. Zo lees je bijvoorbeeld dat een rode roos voor liefde staat, een witte tulp voor onschuld, een chrysant voor geluk en vriendschap en de dahlia voor kracht. Klik hier om alle betekenissen per bloemsoort te vinden! 

Boeket bestellen & laten bezorgen

Bestel uw favoriete bloemen boeket voor 13:00 uur en wij bezorgen dezelfde dag nog uw bloemen en persoonlijke boodschap. Bestelt u na 13:00 uur, dan bezorgen wij direct de volgende dag.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express