Knuffel versturen

Een leuke, lieve knuffel als cadeau versturen? Bestel voor 12.00 uur en uw knuffel wordt dezelfde dag nog in Amsterdam geleverd. Buiten Amsterdam geldt het voor 17.00 uur besteld, volgende dag geleverd. Wij versturen knuffelberen, lieve eendjes of een leuk Nijntje. Is er een baby geboren of wilt u iemand een hart onder de riem steken? Dan is een knuffel een lief gebaar. Maak uw cadeau compleet met lekkere chocolade en een mooie bos rozen of tulpen. Voeg ook een gratis kaartje toe voor een leuke en persoonlijke boodschap.

36 produkten gevonden in 'Knuffels'

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Laat kinderen lachen met een knuffel cadeau

Heeft u een kinderverjaardag voor de deur staan, een geboorte te vieren of wilt u gewoon een kleinigheidje cadeau doen? Maak kinderen blij en geef een knuffel cadeau van De Roos bloemisten.

Knuffel cadeaus zijn vandaag de dag nog steeds razend populair onder kinderen. Al jaren zeer geliefd is natuurlijk Nijntje. Daarom kunt u bij ons ook Nijntje knuffels kopen in het roze of blauw. Ook hebben wij leuke knuffels van Winnie de Pooh, Donald Duck en Olli.

Trend van het moment zijn toch wel de knuffels van Happy Horse. Wij hebben de populairste Happy Horse knuffels in ons assortiment. Weet u niet welke Happy Horse knuffel cadeau u wilt kopen? Wij helpen u een beetje met de Happy Horse Google top 5:

  1. Happy Horse lammetje Lot
  2. Happy Horse hond Herald
  3. Happy Horse muis Joeri
  4. Happy Horse beer Bella
  5. Happy Horse eend Daisey

Bent u specifiek op zoek naar een cadeau voor geboorte of verjaardag? Bestel dan ook een lekkere taart of een compleet geboorte boeket met knuffel in het blauw of roze.

Uw knuffel cadeau eenvoudig online bestellen en laten bezorgen

De Roos bloemisten zorgt ervoor dat uw knuffel cadeau snel bezorgd wordt. Bestelt u het knuffelcadeau voor 17.00 uur, dan bezorgen wij morgen op de gewenste locatie in Nederland.

In Amsterdam en omgeving bezorgen wij uw knuffel cadeau vandaag nog (alleen op werkdagen) als u voor 12.00 uur heeft besteld.