Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Veuve Clicquot champagne

Veuve Clicquot

Heeft u iets te vieren? Of wilt u iemand verrassen, feliciteren of bedanken? Bestel dan Veuve Clicquot eenvoudig bij ons online en wij bezorgen de champagne op het gewenste afleveradres. Een Veuve Clicquot is perfect om als feestelijk cadeau te laten bezorgen. De geschenksets champagne worden bezorgd in een mooie verpakking.

Bestel nu uw fles champagne voor 13.00 uur en wij bezorgen de champagne dezelfde dag nog in Amsterdam. Buiten de regio Amsterdam bezorgen wij de volgende dag, als besteld is voor 17.00 uur.

Het champagnehuis van Veuve Clicquot

Veuve Clicquot is een zeer bekende champagne. Het is opgericht in 1772 door Philipe Clicquot. De weduwe van Philipe Clicquot heeft het merk echt groot gebracht toen ze er haar volle aandacht op stortte. Zij stond bekend als 'La Grande Dame de la Champagne'. Nicole Clicquot-Ponsardin heeft na het overlijden van haar man het champagnehuis met veel liefde een nieuw leven in geblazen. De Veuve Clicquot champagnes zijn wereldwijd niet meer uit de schappen te denken.

Veuve Clicquot Ponsardin

Een heerlijke champagne afkomstig uit het op een na grootste champagnehuis. De Veuve Clicquot champagnes zijn stijlvol qua smaak en uiterlijk. De volle structuur en de rijke smaak zorgen dat je er echt van geniet. Een fijne balans met een lichte smaak van honing en een smaakvolle lange afdronk. Geschikt om te nuttigen als aperitief of bij een heerlijk dessert. De Veuve Clicquot Ponsardin, ookwel bekend als 'Yellow Label', is de echte klassieker onder Clicquot champagnes. Het champagnehuis  Tevens was Veuve Clicquot het eerste champagnehuis dat een rosé champagne op de markt bracht. Naast de Veuve Clicquot Rosé champagne, hebben wij ook een vintage champagne van de Veuve Clicquot collectie. Veuve Clicquot heeft een prachtig verhaal achter deze bijzondere champagnes. 

Veuve Clicquot Ponsardin bestellen & laten bezorgen

Van Veuve Clicquot Brut champagnes tot aan Veuve Clicquot rose champagnes. Op zoek naar een mooi en smaakvol geschenk? Daar zijn deze Veuve Clicquot champagnes geweldig voor. De Veuve Clicquot flessen worden geleverd in een luxe doos, maar voor de luxere geschenken hebben wij ook Veuve Clicquot flessen in een luxe geschenkbox inclusief bijbehorende glazen. Is een 0,75 liter te klein en moeten er meerdere champagne flutes gevuld worden? Dan heeft Veuve Clicquot ook echte kanjers van flessen. De grote flessen champagne kunt van 3 liter tot aan 15 liter bestellen. Bestel de flessen champagne eenvoudig online op Deroosbv.com en ze worden op het gewenste adres afgeleverd.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express