Veuve Clicquot champagne

Veuve Clicquot is een zeer bekende champagne. Het is opgericht in 1772 door Philipe Clicquot. De weduwe van Philipe Clicquot heeft het merk echt groot gebracht toen ze er haar volle aandacht op stortte. Zij stond bekend als 'La Grande Dame de la Champagne'.

Een Veuve Clicquot is perfect om als feestelijk cadeau te laten bezorgen. De sets champagne worden bezorgd in een mooie verpakking. Bestel nu uw fles champagne voor 12.00 uur en wij bezorgen de champagne dezelfde dag nog in Amsterdam. Buiten de regio Amsterdam bezorgen wij de volgende dag indien besteld is voor 17.00 uur. 

Veuve Clicquot Ponsardin

Een heerlijke champagne afkomstig uit het op een na grootste champagnehuis. De Veuve Clicquot champagnes zijn stijlvol qua smaak en uiterlijk. De volle structuur en de rijke smaak zorgen dat je er echt van geniet. Een fijne balans met een lichte smaak van honing en een smaakvolle lange afdronk. Geschikt om te nuttigen als aperitief of bij een heerlijk dessert. Een prachtig verhaal achter deze bijzondere champagnes. Nicole Clicquot-Ponsardin heeft na het overlijden van haar man het champagnehuis met veel liefde een nieuw leven in geblazen. De Veuve Clicquot champagnes zijn wereldwijd niet meer uit de schappen te denken.

Veuve Clicquot Ponsardin bestellen & laten bezorgen

Van Veuve Clicquot Brut champagnes tot aan Veuve Clicquot rose champagnes. Op zoek naar een mooi en smaakvol geschenk? Daar zijn deze Veuve Clicquot champagnes geweldig voor. De Veuve Clicquot flessen worden geleverd in een luxe doos, maar voor de luxere geschenken hebben wij ook Veuve Clicquot flessen in een luxe geschenkbox inclusief bijbehorende glazen. Bestel de flessen champagne eenvoudig online op Deroosbv.com en ze worden op het gewenste adres afgeleverd.