Rozen

De mooiste boeketten rozen van dagverse kwaliteit bestelt u gemakkelijk online bij De Roos. Een bos rozen is altijd een attent of romantisch cadeau. Rozen staan symbool voor liefde en genegenheid. Kies uw favoriete kleur, formaat en aantal rozen en onze bloembinders binden het voor u tot een prachtige boeket. Maak uw bos rozen compleet met een persoonlijk kaartje of een goede fles wijn of chocolade cadeau.

Bestelt u in regio Amsterdam voor 12:00 uur? Dan bezorgen wij uw boeket dezelfde dag nog. Buiten Amsterdam geldt vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd!

8 produkten gevonden in 'Rozen'

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Rozen bestellen

Rozen bestellen en laten bezorgen? De Roos bloemisten heeft een ruim aanbod rozen in diverse maten en kleuren. Een leuke verassing, een goedmakertje of iemand de liefde verklaren? Met rozen geeft u een prachtig bloemcadeau met een diepe betekenis.

Wilt u iemand de liefde verklaren met een romantisch boeket cadeau? Laat dan dit populaire boeket middellange rode rozen bezorgen. Een heel boeket rozen of een enkele roos voor Valentijn? Bekijk de speciale categorie met bloemen voor Valentijn.

Naast rode rozen kunt u ook een bos witte rozen, roze rozen of een bos gemengde rozen bestellen.

Prachtige boeketten van 10 tot 50 en zelfs tot 100 rozen

Een boeket rozen bestellen doet u al vanaf 10 stuks. Een jubileum, trouwdag of verjaardag? Laat dan 50 tot wel 100 rozen bezorgen.

Rozen laten bezorgen in Amsterdam?

Rozen vandaag nog laten bezorgen in Amsterdam en omgeving? De Roos bloemisten is gevestigd in Amsterdam. Bestel uw rozen bestellen voor 12:00 uur, dan bezorgen wij (alleen op werkdagen) uw rozen boeket rozen vandaag nog in Amsterdam en omgeving.

Uw bloemen boeket rozen laten bezorgen op andere locaties in Nederland? Bestel voor 12.00, dan bezorgen wij uw boeket cadeau met verse bloemen van de veiling de volgende dag (alleen op werkdagen).  

Erg geliefd! Maak uw rozen cadeau helemaal compleet en laat ook een heerlijke fles champagne, reep chocolade of een zijdezachte knuffel bezorgen!