Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Ruinart Champagne

Ruinart Champagne

Nicolas Ruinart is de oprichter van het champagnehuis Ruinart in 1729. De champagne van Ruinart is te herkennen aan zijn altijd behouden exclusieve stijl. Ruinart heeft door de eeuwen heen zijn champagne gebaseerd op Chardonnay. Hieruit is zijn heldere, elegante en verfijnde champagne bekend geworden onder de champagne liefhebbers. 

De Roos heeft een mooi aanbod van Ruinart champagne. We hebben individuele flessen van Ruinart maar ook luxe geschenkdozen. Wilt u een fles champagne versturen? Wij kunnen uw champagne bezorgen op dezelfde dag in Amsterdam indien deze is besteld voor 13.00 uur. De Roos bezorgd de volgende dag ook buiten Amsterdam als er voor 17.00 uur besteld is.

5 producten in 'Ruinart Champagne'

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

De bijzondere Ruinart Champagne

De lange rijping, van 36 maanden, geeft een verfijning aan de Ruinart champagnes. Ruinart is een van de oudste champagnehuizen en ze maken al sinds 1729 deze bijzondere Ruinart champagnes. Wereldwijd leveren zij heldere en elegante champagne. De Ruinart champagne Blanc de Blancs is een echte klassieker. Een prachtige champagne gemaakt van 100% Chardonnay. De Ruinart champagne Blanc de Blancs is een onmisbare champagne in de champagne collectie van het champagnehuis Ruinart. Een verleidelijk champagne door zijn levendige fruit en frisheid. De zachte en subtiele Ruinart Rosé champagne is een favoriet voor de warme zomermaanden. Ontkurk de champagne fles en genieten maar!

Ruinart Champagne kopen 

Bestel deze bijzondere Ruinart champagnes eenvoudig online op Deroosbv.com. Je hoeft er de deur niet voor uit! Een fles champagne versturen doet u veilig via onze shop. Je bestelt veilig online en het wordt binnen een dag bij je thuis bezorgd. De Ruinart champagnes zijn overigens ook geweldig om als geschenk te geven. Verras je dierbare, geliefde of collega's met een heerlijke fles Ruinart champagne. De Ruinart champagne geschenkdozen worden geleverd met prachtig bijbehorende flutes. 

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express