Bloemstukken

Op zoek naar een mooi bloemencadeau? Bestel de mooiste bloemstukken gemakkelijk online. Onze bloemstukken worden met zorg gemaakt door onze eigen bloemenbinders met verse bloemen rechtstreeks van de veiling. Zo bent u er zeker van dat er van elk bloemstuk zo lang mogelijk kan worden genoten.  Kies voor een charmante bloementaart of een kleurrijk bloemstuk en voeg een gratis kaartje toe voor een persoonlijke boodschap.

Naast bloemstukken vindt u ook mooie decoratieve planten in ons assortiment om cadeau te doen. Bestel uw favoriete bloemstuk voor 12:00 uur en wij bezorgen deze dezelfde dag nog in regio Amsterdam. Buiten Amsterdam en na 12:00 uur besteld bezorgen wij de volgende dag.

19 produkten gevonden in 'Bloemstukken'

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Schitterende moderne bloemstukken

Schitterende bloemstukken online bestellen voor een gelegenheid? De Roos bloemisten staat garant voor prachtige bloemstukken met verse bloemen rechtstreeks van de veiling. Bij De Roos bloemisten bestelt u een bloemstukje voor een bruiloft, jubileum of andere gelegenheid. Bloemstukken zijn te bestellen in diverse soorten en maten. Bloemstukjes voor op tafel? Geniet wekenlang van deze prachtige bloementaart, een prachtig bloemstuk met takken of dit prachtige bloemstuk in glas.

Een bloemstuk bestellen speciaal voor de feestdagen? Kies dan voor een bloemstuk specifiek voor Pasen of kerst. Niet alle bloemen zijn het gehele jaar verkrijgbaar. Wij hebben seizoensgebonden boeketten zoals dit warme herfst/winter bloemstuk of dit vrolijke lente/zomer boeket.

Bloemstuk online bestellen en laten bezorgen

Uw bloemstuk snel laten bezorgen in heel Nederland door De Roos bloemisten? Bestel uw bloemstuk voor 12.00 uur, dan bezorgen wij het bloemstuk de volgende werkdag.

Vandaag nog uw bloemstuk online bestellen laten bezorgen in regio Amsterdam? De Roos bloemisten is dé bloemist in Amsterdam. Bestelt u op werkdagen voor 12.00 uur? Dan bezorgen wij nog dezelfde dag het bloemstuk in regio Amsterdam.