Gemiddelde waardering van 10 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemstuk bezorgen

Bloemstuk bezorgen

Op zoek naar een mooi bloemencadeau? Bestel de mooiste bloemstukken gemakkelijk online. Onze bloemstukken worden met zorg gemaakt door onze eigen bloemenbinders met verse bloemen rechtstreeks van de veiling. Zo bent u er zeker van dat er van elk bloemstuk zo lang mogelijk kan worden genoten.  Kies voor een charmante bloementaart of een kleurrijk bloemstuk en voeg een gratis kaartje toe voor een persoonlijke boodschap.

Naast bloemstukken vindt u ook mooie decoratieve planten in ons assortiment om cadeau te doen. Bestel uw favoriete bloemstuk voor 13:00 uur en wij bezorgen deze dezelfde dag nog in regio Amsterdam. Na 13:00 uur bestelde bloemen, bezorgen wij de volgende dag. U kunt ook een andere bezorgdatum opgeven.

16 producten in 'Bloemstuk bezorgen'

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Bloemstukken voor een bijzondere gelegenheid

Schitterende bloemstukken online bestellen voor een gelegenheid? De Roos bloemisten staat garant voor prachtige bloemstukken met verse bloemen rechtstreeks van de veiling. Bij De Roos bloemisten bestelt u een bloemstukje voor een bruiloft, jubileum of andere gelegenheid. Bloemstukken zijn te bestellen in diverse soorten en maten. Bloemstukjes voor op tafel? Geniet wekenlang van deze prachtige bloementaart, een prachtig bloemstuk met takken of dit prachtige bloemstuk in glas.

Verras uw geliefde, familie of vrienden met een prachtig bloemstuk. De mooi gemengde kleuren van het bloemstuk brengt in iedere ruimte sfeer. Maak uw bloemstuk cadeau compleet met een goede fles wijn, de lekkerste champagne of een smaakvolle taart

Maandelijks wisselende bloemstukken

Niet alle bloemen zijn het gehele jaar verkrijgbaar. Wij hebben seizoensgebonden boeketten en speciale bloemstukken voor de feestdagen. Ons assortiment bloemstukken wordt maandelijks aangepast met de nieuwste creaties voor de tijd van het jaar.

Bloemstuk bestellen en laten bezorgen

Uw bloemstuk snel laten bezorgen in heel Nederland door De Roos bloemisten? Bestel uw bloemstuk voor 13.00 uur, dan bezorgen wij het bloemstuk de volgende werkdag.

Vandaag nog uw bloemstuk online bestellen en laten bezorgen in regio Amsterdam? De Roos bloemisten is dé bloemist in Amsterdam. Bestelt u op werkdagen voor 13.00 uur? Dan bezorgen wij het bloemstuk nog dezelfde dag.