Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Bloemstuk bezorgen

Bloemstuk bezorgen

Op zoek naar een mooi bloemencadeau? Bestel de mooiste bloemstukken gemakkelijk online. Met zorg gemaakt van dagverse bloemen rechtstreeks van de veiling om lang van te genieten. Kies voor een charmante bloementaart of een kleurrijk bloemstuk en voeg een gratis kaartje toe voor een persoonlijke boodschap.

Bestel uw favoriete bloemstuk voor 13:00 uur en wij bezorgen deze dezelfde dag nog. 

11 producten in 'Bloemstuk bezorgen'

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bloemstukken voor een bijzondere gelegenheid

Schitterende bloemstukken online bestellen voor een gelegenheid? De Roos bloemisten staat garant voor prachtige bloemstukken met verse bloemen rechtstreeks van de veiling. Bij De Roos bloemisten bestelt u een bloemstukje voor een bruiloft, jubileum of andere gelegenheid. Bloemstukken zijn te bestellen in diverse soorten en maten. Bloemstukjes voor op tafel? Geniet wekenlang van deze prachtige bloementaart, een prachtig bloemstuk met takken of dit prachtige bloemstuk in glas.

Verras uw geliefde, familie of vrienden met een prachtig bloemstuk. De mooi gemengde kleuren van het bloemstuk brengt in iedere ruimte sfeer. Maak uw bloemstuk cadeau compleet met een goede fles wijn, de lekkerste champagne of een smaakvolle taart

Maandelijks wisselende bloemstukken

Niet alle bloemen zijn het gehele jaar verkrijgbaar. Wij hebben seizoensgebonden boeketten en speciale bloemstukken voor de feestdagen. Ons assortiment bloemstukken wordt maandelijks aangepast met de nieuwste creaties voor de tijd van het jaar.

Bloemstuk bestellen en laten bezorgen

Uw bloemstuk snel laten bezorgen in heel Nederland door De Roos bloemisten? Bestel uw bloemstuk voor 13.00 uur, dan bezorgen wij het bloemstuk vandaag nog.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express