Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Voorjaarsboeketten

Tulpen bezorgen

Een mooi voorjaarsboeket laten bezorgen? Bestel dagverse boeketten eenvoudig online. Onze professionele bloembinders maken de prachtigste voorjaars-boeketten voor u in uw favoriete kleur of in een mooi gemengd tulpenboeket.

Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd op werkdagen. Of kies een datum naar wens bij het bestellen.

4 producten in 'Tulpen bezorgen'

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Prachtige tulpen vers van de veiling

Een mooie bos tulpen laten bezorgen? Een tulpen boeket is een lust voor het oog. Bij De Roos bloemisten kunt u de prachtigste kleuren tulpen bestellen en laten bezorgen.

Een populair relatiegeschenk voor internationale relaties is een bos oranje of gemengde tulpen. Hollandser gaat het niet bijna niet worden. Maak uw relatiegeschenk compleet met een luxe vaas of overheerlijke fles wijn.

Is oranje niet de kleur tulpen die u wilt bestellen? Maak dan keuze uit gele, rode, witte tulpen of een compleet gemengd tulpen boeket. Wilt u met het tulpen boeket iemand beterschap wensen? Bestel dan naast de beterschap bloemen een vitaminebom en laat een heerlijke fruitmand bezorgen.

Bos tulpen bestellen en laten bezorgen

Bestel uw tulpen vandaag voor 13:00 uur bestellen en wij bezorgen dezelfde dag nog (alleen op werkdagen). Bestelt u na 13:00 uur, dan bezorgen wij uw boeket de volgende werkdag op de gewenste locatie. U kunt uiteraard ook een andere bezorgdatum opgeven naar keuze.

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express