Gemiddelde waardering van 10 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Fruitmand bezorgen

Fruitmanden

Iemand beterschap of geluk wensen? Laat een heerlijke verse fruitmand bezorgen met een persoonlijk kaartje! In ons assortiment vindt u een kleurrijke selectie van fruitmanden welke dagelijks vers worden samengesteld door onze eigen fruitboer. Maak het cadeau compleet met een goede fles wijn, champagne of een tijdschrift.

Bestel uw fruitmand gemakkelijk online. Voor 17:00 uur besteld, morgen al bezorgd! In regio Amsterdam vandaag nog bezorgd indien voor 13:00 uur besteld.

17 producten in 'Fruitmanden'

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Gezonde fruitmanden als cadeau

De Roos bloemisten staat in Amsterdam en omstreken al jaren bekend als leverancier van verse bloemen rechtstreeks van de veiling. Naast verse bloemen verkopen wij ook heerlijke verse fruitmanden met eventueel bijpassende cadeaus.

Iemand een steuntje in de rug geven, uzelf of collega’s eens goed verwennen met een fruitmand? De lekkerste fruitmanden boordevol vitaminen bestelt u bij De Roos Bloemisten. Fruitmanden doen het overigens ook erg goed om iemand beterschap te wensen of om iemand op te vrolijken. Door de hoeveelheid vitamine en het kleurrijke fruit zal diegene snel weer opkikkeren.

Fruitmanden op het werk

Heeft u samen met uw collega’s het voornemen om lekker gezond te gaan doen? Bestel dan fruit voor op het werk. Onze fruitmanden zijn om te watertanden en bezorgen wij gewoon bij u op kantoor. Geniet van een heerlijke fruitmand op het werk.

In geval van ziekte van één van uw collega's is een fruitmand een passend cadeau om iemand een steuntje in de rug te geven. U kunt een fruitmand laten bezorgen in héél Nederland; ook in het ziekenhuis.

Onze top 5 fruitmanden

  1. Lekker voor op het werk: kistje met fruit
  2. Speciaal voor geboorte: Fruitmand voor jongen of meisje
  3. Voor de lezers (met tijdschrift): Fruitmand voor hem of voor haar
  4. Voor de liefhebbers van een gezonde vitaminedrank: Fruitmand basis
  5. Special voor als er een feestje te vieren valt: Fruitmand champagne

Fruitmand als cadeau? Bestel gratis een kaartje mee met daarop jouw persoonlijke boodschap!

Fruitmand bestellen en laten bezorgen in héél Nederland

Een fruitmand online bestellen? Dat kan! Dan bent u bij De Roos aan het juiste adres. Bestel uw fruitmand eenvoudig online en laat deze bezorgen in heel Nederland. Wij bezorgen uw fruitmand morgen (alleen op werkdagen) mits u voor 17.00 uur bestelt.

Fruitmand online bestellen en laten bezorgen in Amsterdam en omgeving? Bestel u fruitmand voor 13.00 uur, dan bezorgen wij vandaag nog in Amsterdam (alleen op werkdagen).