Champagne R. de Ruinart Magnum

Champagne R de Ruinart Brut Magnum

€ 149,50

Prijzen zijn incl. BTW

Opties
Gratis kaartje toevoegen
Brief toevoegen
+€ 1,25
Sleep hier je bestanden naartoe (Max. 1 file(s), max. 10 MB per bestand)
Deel je configuratie

Beschrijving


Nicolas Ruinart was een ambitieus ondernemer en verwezenlijkte zo de droom van zijn oom, de benedictijn Dom Thierry Ruinart. In de permanente zoektocht naar perfectie verstaat Ruinart als geen ander de kunst om met deze bijzondere en uitgesproken levendige druivensoort om te gaan. De dominante chardonnay, die in alle cuvées van Ruinart voorkomt, is de essentie van de Ruinart-smaak. Al eeuwen laat het huis zijn consumenten kennismaken met die wondere wereld van ‘Le Beau Champagne’. Een uitdrukking die de geest van zuiverheid, helderheid en perfectie van de Ruinart-champagnes perfect samenvat.

40% Chardonnay en 60% Pinot Noir zijn de assemblage van deze goudgele glanzende Crystal champagne. De geur is fruitig met een sterke aanwezigheid van wit vlees met vruchten, vooral peren, maar ook van droge componenten zoals amandel en hazelnoot.

De smaak maakt indruk met evenwicht, frisheid en verbazingwekkende een lange afdronk. "R" de Ruinart is niet alleen een heerlijk aperitief, maar ook een ideale begeleider van een volledige maaltijd of lichte maaltijden, zoals bijvoorbeeld Sint-jakobsschelpen of gebakken zeetong

Specificaties


Champagne soort
Brut
Flesformaat
Magnum 1.5 liter, Standaard 75 cl
Bewaaradvies
Koel en droog
Allergie informatie
Bevat Sulfiet
Ideale serveer temperatuur
6 - 8 graden
Alcohol percentage
12%
Smaak
Droog
Druivensoort
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Wijnstreek
Champagne
Champagne soort
Brut
Leverancier
Champagnehuis Ruinart, 4 Rue des Crayères, 51100, Reims, Frankrijk
Bevat alcohol
Land van herkomst
Frankrijk
Houdbaarheid na aankoop
tot 2 jaar