Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Champagne R. de Ruinart Magnum

Champagne R de Ruinart Brut Magnum
€ 122,50
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc,.docx,.pdf

€ 122,50
Beschrijving
Nicolas Ruinart was een ambitieus ondernemer en verwezenlijkte zo de droom van zijn oom, de benedictijn Dom Thierry Ruinart. In de permanente zoektocht naar perfectie verstaat Ruinart als geen ander de kunst om met deze bijzondere en uitgesproken levendige druivensoort om te gaan. De dominante chardonnay, die in alle cuvées van Ruinart voorkomt, is de essentie van de Ruinart-smaak. Al eeuwen laat het huis zijn consumenten kennismaken met die wondere wereld van ‘Le Beau Champagne’. Een uitdrukking die de geest van zuiverheid, helderheid en perfectie van de Ruinart-champagnes perfect samenvat.

40% Chardonnay en 60% Pinot Noir zijn de assemblage van deze goudgele glanzende Crystal champagne. De geur is fruitig met een sterke aanwezigheid van wit vlees met vruchten, vooral peren, maar ook van droge componenten zoals amandel en hazelnoot.

De smaak maakt indruk met evenwicht, frisheid en verbazingwekkende een lange afdronk. "R" de Ruinart is niet alleen een heerlijk aperitief, maar ook een ideale begeleider van een volledige maaltijd of lichte maaltijden, zoals bijvoorbeeld Sint-jakobsschelpen of gebakken zeetong
Specificaties
Leverancier: Champagnehuis Ruinart, 4 Rue des Crayères, 51100, Reims, Frankrijk
Champagne soort: Brut
Flesformaat: Standaard 75 cl
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express