Champagne Krug Brut Rosé 75CL in Coffret

Zeer exclusieve Krug Rosé ED26 in een mooie Cadeaudoos

€ 325,00

Prijzen zijn incl. BTW

Opties
Gratis kaartje toevoegen
Brief toevoegen (Pdf. bestand)
+€ 1,25
Sleep hier je bestanden naartoe (Max. 1 file(s), max. 10 MB per bestand)
Deel je configuratie

Beschrijving


Krug Brut Rosé

Een sensuele, extravagante champagne die foutloos de intensiteit en de elegantie van de stijl Krug waarborgd. De smaak van Krug's geurige boeket van de Rosé en de bleke roze-gouden kleur en de prelude van aan een overvloed van verse, exotische aroma's. De wilde bessen - Gember - Peper - de gelei van de Kweepeer.

De samenstelling van de Rosé van Krug rosé is een sublieme demonstratie van de kunst van het mengen. Zijn trillende persoonlijkheid wordt tot leven gebracht door een kleine hoeveelheid precies geselecteerde, huid-vergiste druiven van de Pinot Noir met traditioneel vergist Meunier van de Pinot Noir te combineren, Chardonnay en van Pinot.

In elk jaar, omvat het mengsel een significante hoeveelheid reservewijnen om een verenigbare harmonie van stijl te verzekeren. Een HERDEFINIËRING van de Rosé van Krug ROSÉ, wordt ongeduldig om het zachtjes uit te drukken gewacht. Jarenlang vóór het besluit om één te produceren, hadden de minnaars Krug in de wereld op Krug aangedrongen om een rosé in zijn eigen stijl te creëren. Aanvankelijk, waren zowel Henri als Rémi Krug enigszins anti-rosé maar aangemoedigd door de buitengewone oogst van 1976 lanceerden zij uiteindelijk een geheim experiment. Druiven van de Pinot Noir werden kort gemacereerd op hun huiden, werden dan gemengd met traditioneel vergiste Pinot Noir, Chardonnay en van Pinot Meunier, evenals een deel reservewijnen.

Typisch van Krug, bepaalde de smaak de stijl van productie, en de mooie roze-gouden kleur was een natuurlijk gevolg. In 1983, werden een paar flessen omhoog gebracht uit de kelders, en Henri en Rémi Krug dienden het eerste glas aan hun vader, Paul Krug II, die niets van het experiment had gekend. Één enkel slokje veegde al hun aarzelingen weg, want dit was zo seductively zijdeachtig-vlotte champagne zo thrillingly, verspreidt met aroma's van wilde bessen, exotische kruiden en bloemen , dat het een volledige onderbreking met overeenkomst vertegenwoordigde.
Krug had uiteindelijk zijn Rosé.

Specificaties


Champagne soort
Brut Rosé
Flesformaat
Standaard 75 cl
Bewaaradvies
Koel en droog
Allergie informatie
Bevat Sulfiet
Ideale serveer temperatuur
6 - 8 graden
Alcohol percentage
12%
Smaak
Droog
Druivensoort
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
EAN nummer
3258064008419
Wijnstreek
Champagne
Champagne soort
Brut Rosé
Leverancier
Moët Hennessy Diageo France 105 Boulevard de la Mission Marchand 92400 Courbevoie, France
Bevat alcohol
Land van herkomst
Frankrijk
Houdbaarheid na aankoop
tot 2 jaar