Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Planten

Planten

7 producten in 'Planten'

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Geschenkideeën voor elke gelegenheid!

U heeft een gelegenheid op het programma staan? De Roos bloemisten helpt u verder met leuke geschenkideeën.

Specifiek op zoek naar een leuk bruiloftsgeschenk? Ontdek onze selectie schitterende bruiloft bloemstukken. Naast bruiloft bloemstukken hebben wij nog meer leuke cadeaus. Persoonlijk en bijzonder smaakvol is deze huwlijkstaart met gepersonaliseerde foto.

Iemand feliciteren, beterschap wensen of bedanken? Bestel dan één van onze schitterende boeketten.

Bloemen zijn geschikt voor alle gelegenheden; bij blijdschap en verdriet. Heeft u te maken met een sterfgeval? Met bloemen toont u uw liefde en medeleven aan de overledene en nabestaanden. De Roos bloemisten heeft een uitgebreid assortiment rouwbloemen geschikt voor een begrafenis of crematie.

Tip! Maak een compleet geschenkpakket. Bestel een vers boeket bloemen rechtsreeks van de veiling en voeg één van onze schitterende cadeaus toe. Voor de wijnliefhebbers hebben wij heerlijke wijnen en champagnes. Geeft u liever een cadeaubon? Ga dan voor een leuke boekenbon of bloemenbon.

Uw bloemen, bloemstuk, champagne of ander cadeau bestellen en laten bezorgen

Bij De Roos bestelt u zeer eenvoudig online uw geschenken. Wij bezorgen uw bestelling in heel Nederland. Bestelt u voor 13.00 uur, dan bezorgen uw geschenk vandaag nog op het gewenste adres (alleen op werkdagen).

De Roos bloemisten is gevestigd in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij nog sneller bezorgen in Amsterdam en omstreken. Bestelt u voor 13.00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling vandaag nog (alleen op werkdagen).

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express