Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Veuve Clicquot Ponsardin Methusalem 600CL fles champagne

Deze Veuve Clicquot Ponsardin Methusalem in royale 6 Liter fles is een ware eyecatcher!
€ 775,00
Beschrijving

Deze stijlvolle Veuve Clicquot Ponsardin Methusalem 6 Liter fles is absoluut een indrukwekkende en welkome verschijning op elk feestje! Een zeer exclusieve fles die de aandacht trekt en elke feestelijke gelegenheid pasécht speciaal maakt!

Stijlvolle champagne met het Veuve Clicquot Yellow Label. De Veuve Clicquot Ponsardin heeft een volle, stevige structuur en bijzondere rijke smaak, een lust voor elke fijnproever. Kenmerkend voor deze Veuve Clicquot Ponsardin Brut en tegelijkertijd ook het meest kenmerkende van de huisstijl van Veuve Clicquot, is de verfijnde kwaliteit en het krachtige, volle en rijke karakter. De Veuve Clicquot Ponsardin is perfect als aperitief maar ook een goede champagne voor bij het diner.

Het beroemde Veuve Clicquot champagnehuis is een wereldwijd gevierd merk. Veuve Clicquot is na Moet & Chandon het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld. Veuve Clicquot werd in 1772 opgericht door Philippe Clicquot, maar draagt de naam Veuve Clicquot pas sinds de 19e eeuw. De weduwe van Philippe Clicquot, Nicole-Barbe Clicquot-Ponsardin, maakte het champagnemerk groot. In Reims en omstreken was zij bekend onder de respectvolle bijnaam 'La Grande Dame de la Champagne.' De levertijd van deze grote flessen is 3 werkdagen.

Specificaties
Leverancier: Champagnehuis Veuve Clicquot, 1 place des Droits de l’Homme 51100, Reims, Frankrijk
Champagne soort: Brut
Flesformaat: Standaard 75 cl
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
EAN nummer: 3049610004807
Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express